REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.9° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
34.9° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore!

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore!

Redacție 7 aprilie 2023 | 01:22 3842

Fostul patron TV, Dan Diaconescu, a fost reținut pentru 24 de ore, în calitate de suspect, de către IPJ Constanța! Acesta este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată (mai multe acte materiale) și folosire a prostituției infantile în formă continuată (mai multe acte materiale), conform unor surse judiciare. Mai precis acesta ar fi întreținut relații sexuale cu două surori gemene, minore, în vârstă de 15 ani și 4 luni, atât în București cât și la Constanța.

Dan Diaconescu a fost retinut pentru 24 de ore!

Anchetatorii îl acuză că în perioada 2020 - 2021 a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme). Întâlnirile aveau loc în București și în Constanța. Tot în aceleași orașe au avut loc întâlniri și cu sora geamănă a fetei.

Dan Diaconescu a fost retinut pentru 24 de ore!

Ordonanța de reținere a fost semnată în jurul orei 00.10.

Diaconescu se află în prezent în arestul Inspectoratului de Poliție Constanța, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie dus în fața procurorului pentru începerea sau nu a urmăririi penale împotriva sa.

Ce spune IPJ

”Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile” au transmis reprezentanții IPJ.

"La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București.

La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, ar fi săvârșit două infracțiuni de act sexual cu un minor și 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile. Astfel, în perioada septembrie 2020– septembrie 2021, acesta ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, care, pe parcursul comiterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani.  La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, respectiv în municipiile București și Constanța. În urma activităților, au fost ridicate mai multe medii de stocare și dispozitive electronice.

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale București. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.", au adăugat aceștia.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Danutz cred ca era sef de elicopetere cu fetele!!!
0
1
Sa.mi bag ștrudelul un gură lui! Alta e problema!!! Bai grindeanu futwti mortzii mă Tii nu pot sa scriu un mesaj in trenul constanta București CFR mortiiitay, unde e modernizarea liniei labagiule?!? Bai jegurilor nu vă uitați în oglindă să vă vedeți gunoielor ce sunteți Plecați ba toți futuvangura!!! Și lăsați.ne!!!
2
1
mdea, tot staborul face lobby pentru scaderea varstei de viol la minore. pentru stabor 15 ani e batrane. acum se poarta rapiri si viol de la 7 ani. dosarele stabor darama tavanele si grefierii le muta cu forkliftu. strehaia are obor de vite, da ala de minore e cel mai mare ca valoare. legile sunt pentru toti sau numai pentru fraieri ?
5
0
Scupra ce bine de tine ca place mosi
2
1
Nu le mai judecati pe fete, au avut initiativa, ambitioase, si-au rupt coorul in doua pentru o cauza. Astea maine poimaine vor ajunge pe fotolii de ministru sau chiar prim ministru. Bravo fetelor!
6
6
auzit ca fetitele ereau nestiutoare si pe bancile unui liceu cu renume! Violatorul din Caracal a fost arestat, puteti dormi linistiti! Nu incurajez astfel de practici dar prostitutia in plina strada nu o vede nimeni???? Cine conduce aceasta pelagra?? Vedeti adevaratii vinovati!
6
3
este nebun.
1
1
Senzațional in direct și în reluare Dănuț intră la răcoare Un șobolan sa dat la copii de liceu A căzut în capcană Cata lume a urmărit la tv unu ca ăsta nu vă mirați de ce r*mânia e o tară bananieră in UE
7
2
Se pare ca nu mai are raiting si trebuia sa inventeze ceva..
4
3
Lazarus se strange latul ,tai-o in Italia ca-i nasol,au aflat cine strangea spaga din sanaje
4
1
De Stefancu Silviu ce se mai stie?
3
1
Ma bucur intens ca procuratura si militia plateste regeste niste oameni ca sa ancheteze niste mega spete si care daca ar fi ramas nesolutionate intreaga umanitate romaneasca ar fi fost blocata pe vecie! Adica alea, niste cordaciuni, consensual s-au bulit cu nea’ Dan. Bun. Adica pe vremea lu’ bunica toate femeile si-o luau pe cocoasa pe la varsta aia, ba mai aveau si copii. Numai zic de aia bogatii de 50 de ani ca se duceau, cam acu 100-150 ani, la parintii fetelor de 15 ani si le dadeau bani ca se le ia de neveste. Vagaboandele alea mici cred ca si-au luat ultimele iphone si posete din banii dati de nea Dan. Multumuesc militie, multumesc parchet! Ati salvat situatia inca o data! Hai in plm si cu spetele alea grave sa le solutionati! De evaziuni, omoruri, traficuri de toate felurile, abuzuri politice si toate flegmele date in fata societatii de conducatori. P-aia nu ii vedeti.
11
4
Culmea e ca aia de le pescaresc pe minore, scapa nepedepsiti. A mai fost cazul ala cu un popa in Mamaia, ala de a mierlit-o pe prostituata minora.
8
1
De ar fi singurul care pohteste la pi.da cruda, ca oricum, erau pararupte-n pi.da si ghaoz. Dar, unde-i lege, e tocmeala, dar pe bani multi.
6
2
Halal fete...Au crescut doua parașute puse să își rupa mingeacurile pe lovele de când erau bebeluse.Cate clase au cele două pușlamale.Impuscati va panaramelor numiți părinți!
13
3
Nu stim tot ce e in dosar dar poate ne lamureste nebunul ala din Cernavoda care iubeste haholii. De ce minorele nu s au dus atunci la politie sa sesizeze infractiunea si au asteptat doi ani au devenit majore si au reclamat? Ca nu inteleg logica. Aaaa....cele doua gemene minore erau de fapt prostituate care l au filmat pe fraier au dat filmul pestilor tu.ciu.rii care l au santajat pe fraier timp de 2 ani si apoi dupa ce au fost prinsi de politie si anchetati pentru proxenetism sau droguri sau alte fapte au facut un 16 si au dat filmuletul politiei ca sa scape? Mai ales ca fraierul nici nu mai vroia sa plateasca santajul si se saturase si de gemene. Pi.zda costa Dane. Si daca e trufanda e risc de puscarie Dane. Te ai riscat degeaba. Mai bine fu.teai o milfa.
12
14
Diaconescu isi batea joc de batrani, ii punea sa sune in continuu si le lua nanii la batrani prin telefon... Merita pedeapsa maxima, e un talhar pur si simplu care o sa fura toata viata. Odata hot toata viata hot. Are si placeri carnale, in general talharii fac mai multe genuri de infractiuni
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510