REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Dan Diaconescu, declarație în prima zi de arest la domiciliu: Nu există nimic din ce vi s-a spus

Dan Diaconescu, declarație în prima zi de arest la domiciliu: Nu există nimic din ce vi s-a spus

Mirela PASCAL 9 aprilie 2023 | 00:00 2034

Fostul realizator de emisiuni de televiziune şi politican Dan Diaconescu a declarat, sâmbătă, la domiciliul său din Capitală unde se află în arest, că se aşteaptă la revocarea măsurii.

Dan Diaconescu, declaratie in prima zi de arest la domiciliu: Nu exista nimic din ce vi s-a spus

La o zi de la plasarea sa în arest la domiciliu, Dan Diaconescu a fost vizitat de către reprezentanţi ai Poliţiei, conform procedurilor legale. El a ieşit la poarta casei sale din Capitală, unde a aşteptat vizita poliţiştilor, şi a discutat cu jurnaliştii. Întrebat dacă aşteaptă să fie eliberat, fostul realizator de televiziune şi politican a răspuns: „Normal, nu există niciun fel de probe!”. „Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mult mai devreme şi că voi avea voie să fac presă şi politică mult mai devreme”, a spus Diaconescu. De asemenea, întrebat dacă a fost şantajat, el a răspuns: „Din păcate, da”. „Nu există nimic din ce vi s-a spus”, le-a mai transmis el jurnaliştilor, potrivit bugetul.ro

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar fi fost probleme ar fi fost arestat preventiv in arestul ipj. Cred ca parchetul nu se poate folosi de proba cu filmuletul gasit in telefonul cu.rvelor. Cred ca politistii au vizionat continutul telefonului fara mandat si apoi au luat mandat. Si aici are parchetul o problema. Minora. Ca daca fetele declara adevarul cu privire la acest aspect proba filmuletului a fost obtinuta ilegal si nu se poate folosi in instanta. DD are sanse sa scape din lipsa de probe.
0
0
- Domnule Diaconescu aveti probleme? - Minore.
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677