REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
15.9° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Dan Diaconescu: Statul Paralel din Constanța se destramă ca un castel de nisip. Video

Dan Diaconescu: Statul Paralel din Constanța se destramă ca un castel de nisip. Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 2 octombrie 2024 | 16:19 1014

Dan Diaconescu a ieșit din sala de judecată, după câteva ore petrecute în fața magistraților Judecătoriei Constanța, acolo unde a avut termen în dosarul în care e acuzat de act sexual cu minore. Fostul prezentator tv a făcut declarații halucinante, și vorbește despre un ”stat paralel constănțean, care se prăbușește precum un castel de nisip”.

Dan Diaconescu: Statul Paralel din Constanta se destrama ca un castel de nisip. Video

Diaconescu: 2 martori sunt acuzați de înscenare

Statul Paralel constănțean, se destramă, se prăbușește precum un castel de nisip. Un martor a declarat, deja, că poliția i-a dictat acuzarea împotriva mea, acum un an și ceva. Azi, 2 martori sunt acuzați de înscenare...Este devastator pentru ceea ce se pune aici la cale, ce se înscenează în Republica Constanța.”, a declarat Dan Diaconescu.

Întrebat ce legătură are Mohammad Murad în acest dosar, Diaconescu a precizat că ”nicio legătură”.

Video 1:

Reamintim că fostul patron OTV, Dan Diaconescu, este prezent miercuri, 2 octombrie, a.c., la Judecătoria Constanța, unde are loc o nouă ședință în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor.

Dan Diaconescu: Statul Paralel din Constanta se destrama ca un castel de nisip. Video

Murad: Singurele tangențe pe care le am cu acest subiect este faptul că a avut o mașină împrumutată de la mine

Murad, martor în dosar, a declarat că „Ați auzit povestea cu Dan Diaconescu. Singurele tangențe pe care le am cu acest subiect este faptul că a avut o mașină împrumutată de la mine, care a fost la el 2 ani. Asta e tot. Insistă să spună că avem o legătură. Nu. Nu avem nicio legătură. Am fost audiat maxim 3 minute. Chiar am întrebat judecătorul pentru ce m-au invitat. A fost cumva schemă? Sunt curios să văd de ce. Mă duce cu gândul la latura politică pentru că, din păcate, sunt foarte multe lucruri amestecate în România. A fost pentru prima oară în viața mea când intru într-o sală de judecată

Video 2:

 

„Am stat mai mult să ascult, să văd… nu știam cine e procuror, cine e judecător și nu mă prefac, sincer! N-am fost niciodată și e interesant cum curg lucrurile. Sper să nu ajung niciodată acolo, pentru că sunt foarte atent la ce fac. Probabil mai sunt și alte chestii politice acum, având în vedere că suntem în plină negociere, politicienii cu ambele partide la putere, PSD, PNL. Cred că, chiar astăzi și mâine ne vom întâlni și vom vedea ce se poate face bine pentru Constanța. Pe latura politică, conduc filiala AUR și, ca om de afaceri din AUR, sper să putem fi de folos ca partid pentru județul Constanța. Cu viziunea și cu intențiile mele, sunt convins că o să avem valoare de adăugat. Încă nu sunt hotărât, dar îmi place unde e de muncă. La Senat probabil e o zonă unde să stau la costum și cravată. Aș vrea să mă duc unde e muncă, unde să venim cu foarte multe beneficii, în special pentru mediul de afaceri și pentru România productivă. Cred că mă văd deputat. Încă n-am decis cine va deschide lista la Senat, dar următoarele zile vom decide, cu siguranță. O să fie bine. În Constanța suntem o organizație bine pusă la punct. Am făcut lucruri bune, construim case, răspundem de acest proiect, lucrurile merg bine pe parte politică, să meargă bine și pentru țară! Îmi pare rău că de câteva zile nu sunt într-o stare foarte bună și motivul este războiul pe care îl știți cu toții. Mă doare foarte mult acest lucru, nu e normal ce se întâmplă, nu e corect. Asta nu înseamnă civilizație. Fără doar și poate, îmi asum că întotdeauna voi fi un patriot român, la fel și libanez!”, a mai spus acesta.

Reamintim că Dan Diaconescu e acuzat că, la data de 31 iulie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dan Cristian Diaconescu, cercetat sub control judiciar, pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de dispozițiile legale.

În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: În jurul datei de 19.11.2020 și în jurul datei de 22.11.2020, Dan Diaconescu a întreținut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani și 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515