REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dan Negru, impresionat de monumentele construite de Anghel Saligny, în Portul Constanța! Video

Dan Negru, impresionat de monumentele construite de Anghel Saligny, în Portul Constanța! Video

Ana Maria LIPAN, M.P 17 septembrie 2023 | 00:00 3600

Dan Negru s-a aflat vineri în orașul de la malul mării cu treburi, ocazie cu care a mers în Portul Constanța și ne-a transmis o lecție de istorie pe care multi nu o știu sau poate au uitat-o. Negru a vorbit despre capodoperele inginerului Anghel Saligny, silozurile construire de acesta. Prezentatorul TV îndeamnă turiștii să vină în Portul Constanța, să viziteze monumentele realizate de marele inginer.

Dan Negru, impresionat de monumentele construite de Anghel Saligny, in Portul Constanta! Video

"Am trecut azi dimineață pe Podul de la Cernavodă. S-au făcut zilele aceste 128 de ani de la inaugurarea lui. Am trecut podul și am petrecut câteva ore în Portul din Constanța. Am găsit acolo sau au regăsit, o altă capodoperă de a lui Anghel Saligny, inginerul Saligny.", relatează acesta.  

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FRAIERE COCLIT NICI NU STII SA II SCRII NUMELE LUI ANGHEL SALGNY...TE MSI BAGI SEAMA SCARBA
1
0
iti dai seama asta...cica a fost tirist....il dau la stiri ca a ajuns la constanta....ba baiatule stai acolo unde ai facut tir la antena 1......
2
1
ba baiatule asta acum w ajuns la constanta si este.impresionat....bai frate dar unde ai fost in ultimii 10 ani????poate faceam astia drumurile.mai bune....ca sincer parerea ta lipsea.....
2
1
Orbul Braila sau cum sa te dai in stamba pe inrernet. Tragedia este ca are multi p****i care l aclama. asta e tragic. Pai despre ce a construit Saligny s au scris tone de cerneala. babuinu cu aere de pipera a descoperit amwrica facand 2 3 videouri cu operele lu saligny. Daca l iei la bani marunti habar n are de viata lui. pana mai acu ceva vreme era numa prin insule grecesti in vacante sau in alpii francezi la schi cot la cot cu slugile m9tanului. Acum descopera Romania de care si a batut joc ani la rand cu emisunile lui bashite. De ce u dau peste astia eu prin cta sa i iau la pl. Deontologii plm
2
1
Daca regele Carol intai un german era atat de patriot ca politicieni romani de azi Anghel Saligni nu facea nimic in Romania caci cu guvernantzi de dupa 1990 Saligni trebuia sa construieasca scump si p***t sau oricum numai sa se poata fura bani de la stat,nici pe timpul comunistilor nu era bun A.Saligni in Romania pentru ca atunci nu avea voie nimeni sa fie mai despept decat P.C.R.impreuna cu conducatorul lui suprem tovarasul N.Ceausescu arhitect si constructor al sosietatzi socialiste multilateral dezvoltate impreuna cu odioasa lui sotzie academician doctor inginer savant de renume mondial tovarasa E.Ceausescu,defapt ne place sau nu mari savantzi romani,mari politicieni romani,N.Titulescu de exemplu si mari oameni de arta si cultura din Romania au trait pe timpul Regalitatzi si Romania mare si indepententa fatza de Turcia tot pe timpul regilor s-a facut pentru ca regi au venit in Romania cu alta mentalitate decat cea balcanica de la noi si cu rudele lor din europa de vest.
2
2
sa ne povesteasca ce stiu si copii din constanta. Iar constanta toata se minuneaza ca nimeni nu mai construieste asa ceva !!! f**u-va-n gat de hoti ordinari !!!
5
1
face pe deontologul! A halit banii lui Felix, a prostit populatia cu emisiunile lui bashite (inclusiv pe prostul asta de sub mine!) si acum o arde pe ala interesat de Romania! Hai siktir, j1g0d1e!
6
1
Pe tine ce te recomanda, ANA? Ne lasi si noua contul tau de onlyfans/videochat, pe post de carte de vizita si te sunam noi cand vom avea nevoie de tine, in caz ca ramai ultima femeie de pe Pamant, dar nu promite ca o vom face, totusi? De acord, "cine este individul si ce il recomanda?", dar ce sens are comentariul tau, cand tu esti fix pielea puIii? Nu cumva iti da oala in clocot si-ti cad morcovii pe jos? Du-te si verifica, Anusco! Sectiunea comentarii e o rubrica putin prea "what a weird looking kitchen" pentru"femeile independente"ca tine, care practica CEA MAI VECHE MESERIE (online/OFFLINE). Plimba ursul, draguto! Sau cum ar zice romanul, ia-l de puIa, da-l afara! Amuzant e ca sunt sanse extrem de mari sa te fi nimerit cu acuzele de videochatista. Pentru ca 8 din 10 tinere plecate afara sunt gasite in agentiile de ESCORTE DE LUX din Occident (din pacate). Fie obligate, fie de prea "femeie independenta", fie cu "peste"(loverboy). 9 din 10 romance au facut videochat cel putin 1 data.
16
3
Este prezentator TV Dan n***u din Timisoara
10
1
Cine este individul si ce il recomanda?
3
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510