REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dan Negru își atacă fostele locuri de muncă, după plecarea de la Antena 1

Dan Negru își atacă fostele locuri de muncă, după plecarea de la Antena 1

Valentina CAMARA 31 martie 2023 | 00:00 550

Dan Negru a declarat că nu mai are cuvinte de laudă la adresa Antenei 1 și că această televiziune trebuie să își aleagă mai atent oamenii cu care lucrează. El a mai spus că trustul în care s-a făcut remarcat și-a pierdut moralitatea.

Dan Negru isi ataca fostele locuri de munca, dupa plecarea de la Antena 1

După ce Ana Morodan a fost prinsă drogată și beată la volan, Dan Negru a declarat că Antena 1 și-a pierdut moralitatea și că trebuie șefii televiziune trebuie să fie mai atenți la persoanele pe care le angajează.

„Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut”, spune Dan Negru pe o rețea de socializare.

Dan Negru a mai spus că vedetele din televiziune trebuie să fie un model pentru telespectatori, în special pentru tineri. El a declarat că Antena 1 are datoria de a aplica măsuri dure împotriva persoanelor care strică imaginea trustului.

„În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu. Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă…Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei”, mai spune Dan Negru.

Atac dur la vedetele de la Antena 1

Dan Negru a mai spus că televiziunea din România preferă să angajeze persoane care fac probleme decât să piardă bani și că acest lucru este un exemplu prost pentru tinerii din ziua de azi.

„Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea, chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere” . Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”, mai spune Negru, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedete...hai sa fim seriosi! In acest pustiu de personalitati, televiziunile in criza cladesc in mod artificial niste personaje ...mai deosebite care pot avea un numar mai mare de urmaritori pentru un rating si o publicitate vanduta mai mare. Cand vreodata, in istoria lui, poporul asta in esenta lui a fost ”influientat” de cineva (in bine sau in rau)?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303