REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dan Negru, lecție de viață: 'Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă'

Dan Negru, lecție de viață: 'Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă'

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:00 745

Omul de televiziune Dan Negru a realizat un interviu televizat cu Florin Piersic, care a fost difuzat în seara de Ajun. Realizatorul susține că nu a fost plătit pentru emisiune, dar spune că banul nu e un obstacol în viață.

Dan Negru

„Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi...

Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile , inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute FĂRĂ CÂȘTIGURI materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi. Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri! Televiziunile au primit aceste producţii GRATUIT și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze.

Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, DA ! Florin , mulțumesc pentru idei. Cristina M. Nicoleta T. Cristi O. mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P. mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar????

Să fie asta "lecția Piersic"! Banii pot cumpăra un ceas. Dar nu și timpul ... Banii pot cumpăra un câine dar nu-l pot face să dea din coadă... Mulțumesc”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de socializare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pishatu' asta sa dea lectii de viata..marsh in mortzii tai de lesinat..
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016