REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Dana Budeanu, creatoare de modă

Dana Budeanu, creatoare de modă

A.F. 31 ianuarie 2023 | 00:00 885

Dana Budeanu, creatoare de moda

„Domnule Rafila, (...) N-aţi făcut nimic pentru mâncarea din spitale, lucru de o importantă capitală! Dacă mai deschideți gură vreodată despre mine prin spitale și pe la DSP, cum eu urlu de aproape doi ani, pentru pune Gabriela Firea și pentru am eu firme de catering pe care vreau le bag în spitale, nu mai sunt «băiat» și arăt ce înseamnă fiu golancă așa cum sunteți și dvs când faceți astfel de afirmații! Urlu am urlat și voi urla pentru oameni, atunci când va bateți toți joc de ei, indiferent din ce partid veniți! Eu nu am mize voi! Mie n-aveți ce -mi dați și luați! Nu candidez nicăieri! Nu vreau niciun ban, n-am nevoie! O urlu pentru oameni cât am eu chef! Marș!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo fata !Guvernantii au grije numai de puscariasi. Cand ies din puscarie, acestia trebuie sa fie vigurosi ,sa poata viola sau fura.In spitale , multi isi gasesc sfarsitul si nu mai are rost sa cheltium cu ei.Pe lumea cealalta se pot duce si cu burtile mai goale si fara vlaga.
10
0
Multi o acuza pentru limbajul mai necizelat. Pai chiar e nevoie ca uneori sa te cobori la nivelul subsolului,adica acolo unde se afla constiinta,mentalitatea celor care ne conduc tara mereu in jos. Daca e ceva ce s-a facut bine in Romania a fost numai din inertia de a munci a sarmanilor romani platiti in scarba. Unii o fac pe femeie putinista,cand de fapt liotele de politruci si securisti ai sistemului ce subjuga tara fac toate porcariile ,in asa fel incat daca lui Putin i-ar pasa de Romania,le-ar multumi acestor dusmani ai Romaniei din interior. Da,femeia e una din putinele cu curaj ,de asta deranjeaza . Orice deviere de la linia pupincurista deranjeaza.
10
3
Uneori afirmatiile doamnei sunt corecte.Are dreptate.Dar nu este singura.De ce insa o promovati?Este greu de suportat personalitatea ei ca si limbajul folosit.Fermitatea unei afirmatii nu sta in vulgaritatea limbajului !
7
7
mars! nu inteleg atentia acordata acestei trompete filo-putiniste! nu zic ca uneori o mai nimereste dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i suportam alte (majoritare) elucubratii!
8
11

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436