REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dana Budeanu critică femeile care nu recunosc că au intervenții estetice

Dana Budeanu critică femeile care nu recunosc că au intervenții estetice

A.F. 29 aprilie 2023 | 00:00 1569

Dana Budeanu a răbufnit și a criticat femeile care nu recunosc că au intervenții estetice. Creatoarea de modă este de părere că orice intervenție de înfrumusețare se observă.

Dana Budeanu critica femeile care nu recunosc ca au interventii esteticeDana Budeanu

Acidă, așa cum a obișnuit pe toată lumea de-a lungul timpului, Dana Budeanu a răbufnit la adresa femeilor care nu recunosc că au călcat pragul medicului estetician.

Creatoarea de modă nu este împotriva intervențiilor estetice, însă nu înțelege de ce unele vedete nu vor să recunoască atunci când fac o schimbare evidentă.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck. Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți”, este de părere Dana Budeanu.

Dana Budeanu critica femeile care nu recunosc ca au interventii estetice

Vedeta consideră că fiecare femeie ar trebui să fie asumată și să nu mai încerce să mintă, mai ales când schimbările sunt evidente. Creatoarea de modă consideră că multe fete nu se documentează înainte de a merge la un medic, astfel că ajung pe mâna celor care nu au nicio legătură cu această meserie.

„Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

În România există doctor Constantin Stan, cel mai șmecher. Când nu o mai fi el, va fi jale. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni.

În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox.

E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi, etc.”, a completat controversata divă pe aplicația Verdict by Dana Budeanu, scrie libertatea.ro.

Dana Budeanu critica femeile care nu recunosc ca au interventii estetice

Ce operații estetice are Dana Budeanu

În urmă cu mai mulți ani, creatoarea de modă vorbea despre intervențiile estetice și recunoștea ce schimbări a făcut ea.

„Este aberant să nu acceptăm că medicina evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu fața. Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru că voiam să revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită.”

Dana Budeanu mai spunea: „Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist.

9% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru”, mai susținea ea legat de operațiile estetice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303