REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Dana Budeanu dă din „casa de piatră“ a Monicăi Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță

Dana Budeanu dă din „casa de piatră“ a Monicăi Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță

A.F. 1 iulie 2024 | 00:00 648

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să se căsătorească în toamna acestui an, conform informațiilor apărute în presă. Zvonurile indică și locația evenimentului, precum și cine vor fi nașii.

Dana Budeanu da din „casa de piatra“ a Monicai Birladeanu cu medicul Valeriu GheorghitaDana Budeanu

Recent, au circulat informații despre ceea ce ar putea fi nunta anului 2024 - se speculează că Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță vor face nunta pe 5 octombrie 2024.

Dana Budeanu a fost printre cei care au anunțat această veste, scriind pe Instagram: „Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță se căsătoresc pe 5 octombrie. Pup! Pa.”

Publicația Cancan a scris că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au pus la punct toate detaliile pentru nuntă și au trimis deja invitațiile. Evenimentul ar urma să aibă loc pe 5 octombrie 2024, iar nașii vor fi prietenii apropiați Mariana și Ionuț Tudorache. Locația aleasă este Palatul Snagov, unde invitații vor trebui să respecte un dress code impus de miri – Black Tie. Până acum, Monica și Valeriu nu au făcut declarații despre nuntă și nici nu au infirmat zvonurile, potrivit revistei Avantaje.

De ceva vreme, Monica Bîrlădeanu este într-o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță. Ea a confirmat povestea de iubire, respingând speculațiile că Valeriu ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare!”, a transmis vedeta.

Dana Budeanu a spulberat secretul nunții anului

Recent, Monica Bîrlădeanu a publicat un nou mesaj emoționant pe rețelele de socializare, aproape în lacrimi. Ea le-a transmis fanilor: „Cel mai valoros lucru pe care poți să-l dăruiești cuiva nu este un lucru material. E timpul tău. E atenția ta, căldura și înțelegerea ta... și atunci când cineva îți dăruiește timpul lui, dăruiește și tu mai departe o mică parte din timpul tău cuiva care poate are nevoie și își poartă suferința în tăcere. Love.”

Fanii au reacționat rapid, lăsând numeroase comentarii de susținere. Valeriu Gheorghiță a comentat și el la postare, adăugând trei inimi, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677