REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
25.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Dana Budeanu, designer vestimentar:

Dana Budeanu, designer vestimentar:

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:00 2443

„Siemion (George Simion, n.r.) va fi ridicat în grad pentru că a reușit să anihileze de tot USR prin capcana întinsă. A intrat în horă cu ei pentru ca președintele Iohannis să aibă un răspuns la Bruxelles, sau lui Micron în special, de ce Cioloș și ai săi vor fi lăsați la gunoiul istoriei. Nimeni din UE azi nu îl poate condamna pe președinte că a dat mandat PNL și PSD sa facă guvern dacă USR stă la șuetă, braț la braț, cu extremiștii.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dana Budeanu, pe langa faptul ca a fost doar sotia fondatorului cancan si ciao, nu se remarca deloc cu altceva. A mai scris si o carte Manual de stil, care s-a dovedit a fi copiata dupa cartea unei stiliste britanice Nina Garcia. Dupa o cautare google, vad ca o copiaza pe tipa aia si la vestimentatie, machiaj, coafura, tot. Dana Budeanu chiar arata ca Nina Garcia dupa o saptamana in Vaslui. Kitsch! Toata viata Danei Budeanu e un kitsch! Imi pare rau sa dezamagesc, asta e adevarul. Astia va influenteaza pe voi sa alegeti PSD, oameni de cultura, fratilor... good luck!
2
0
Dana Gutila a fost numele ei la nastere! aka croitoreasa puuulii. Of of!
2
0
Pardon, Dana Budeanu a fost numele ei la nastere. Adrian Gutila este tatal ei si nu doreste sa afle lumea ca se trage dintr-o familie de interlopi. Cam toata familia ei a dat - luat mita. Deci, nu e de mirare apartenenta ei la PSD. Interesul poarta fesul.
3
0
Adrian Gutila a fost numele ei la nastere. A divortat, dar vrea sa-si pastreze numele Budeanu, pentru ca tatal ei a fost implicat in dosare de luare de mita, ceva legat de firme de energie electrica. Adrian Gutila. Iar Ioan Radu Budeanu este fondatorul c4ncan si i-a lasat putin jurnalism in cerul gurii si Danei, fiind fostul sot. Plus ca si asta a fost la fel 2 ani la puscarie pentru ca i-a dat vreo 5000000 dolari Elenei Udrea pentru niste contracte guvernamentale.
3
0
De unde apar aceste caricaturi? Aceasta femeie frustrata , mai bine si-ar vedea de familia ei si ar gati ceva pentru copilul ei!
3
0
hai sigtir, lunatico....
5
0
fa dano,croitor ratat,am o pereche de blugi sa le pui un petic.te ricepi,ca la toate celelalte esti varza,poate doar comentul cu oralul,la ala te pricepi.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513