REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
17.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Dana Budeanu face praf cartea lui Nicolae Ciucă: „Am citit doar primul paragraf“

Dana Budeanu face praf cartea lui Nicolae Ciucă: „Am citit doar primul paragraf“

A.F. 9 septembrie 2024 | 00:00 621

Creatoarea de modă Dana Budeanu a izbucnit după lansarea cărții lui Niculae Ciucă și susține că nu a putut să citească mai mult de un paragraf.

Dana Budeanu face praf cartea lui Nicolae Ciuca: „Am citit doar primul paragraf“Dana Budeanu

„Cu tot respectul pentru domnul Ciucă și fără față de autorul propriu zis, dar cu deosebita admirație și susținere față de cei care au picat bacul la română sau au luat cinci la titularizarea pe postul de profesor și cu un salut ostășesc față de doamna Pepsiglas, profesor de limba romană și fost Ministru al Educației PNL, vă las mai jos primul paragraf al cărții. Mai departe nu am putut sa merg.

Mă întorc, sa recitesc, la indemnul marelui om de cultură Rareș, CAPRA CU TREI IEZI si revin:

«Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. Un amestec de retrăire, de trăire și nădăjduire. Povestea poate fi spusă de alții, „de o străină gură, vorba poetului, și atunci poate avea atâtea versiuni cấți povestitori sunt. Sau poate fi spusă chiar de protagonistul ei, și atunci ea adaugă faptelor și gândurile care le-au însoțit. Viața unui om, povestită de el însuși, are, în plus, darul de a relata nu doar ce-a fost, ci și ce-ar fi fost să fie, nu doar simțirea pentru ceea ce este, ci și presimțirea pentru ce va fi să fie. O poveste spusă la persoana întâi adaugă relatării faptelor, motivațiile lor, adaugă împlinirilor și neîmplinirilor de până acum ceea ce a mai rămas de împlinit în partea vieții încă nepovestită. De aceea povestea unui om, spusă de el însuși, e, în același timp, mărturie și mărturisire.»

PS: Numele autorului? Nu? Bine!”, se arată în postarea Danei Budeanu de pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cartea nu-i scrisă de Ciucă ci de Mircea Dinescu... desigur că nu degeaba! Ca orice tăntălău parvenit care se respectă vrea să pară ..telectual!
7
0
analfabeta sa citeasca trei randuri ??? Daca erau scrise de ciolanu avea si ea limba aspra si luuunga.
4
6

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275