REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați

Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați

A.F. 25 decembrie 2023 | 00:00 2491

Dana Budeanu (44 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai vocale vedete de la noi este des în atenția oamenilor prin prisma părerilor și convingerilor stricte pentru mulți, de la care nu se abate. Devenită virală în urmă cu ani de zile, odată cu apariția rubricii „Amețitele și Mafioții”, designerul a avut ceva de spus și la adresa bărbaților care se laudă că sunt dotați!

Dana Budeanu ii desfiinteaza pe barbatii care se lauda ca sunt dotatiDana Budeanu

Dana Budeanu este cunoscută pentru opiniile sale care au deranjat mulți fani și pentru implicarea sa în diverse dezbateri publice, în special în domeniul modei și al vieții sociale. Dana Budeanu și-a început cariera în industria modei și a devenit cunoscută pentru critica sa sinceră și directă la adresa stilului vestimentar al unor personalități publice sau a trendurilor din modă.

Ea și-a construit o prezență puternică în mediul online, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, unde și-a exprimat opinia pe diverse subiecte. Cel mai des și-a exprimat părerea în cadrul emisiunii sale „Amețitele și Mafioții”, acolo unde a atins subiecte sensibile care au revoltat mulți oameni de-a lungul timpului.

Vedeta i-a desființat și pe bărbații care se laudă că sunt dotați și că pot satisface o femeie ore în șir:

„Știi ce am făcut, mă, azi-noapte? Cinci ore am făcut-o! Nu, pur și simplu, nu știi să faci sex de ai făcut 5 ore. Nu există asta. Ce înseamnă 5 ore? Ești animal? Te-au dus la împerecheat, te-au dus la montă? Ce să faci 5 ore? Doar ești un oligofren”, a spus Dana Budeanu în mediul online.

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015 și despre care nu a vorbit foarte mult de atunci. Totuși, cei doi au rămas în relații bune datorită celor două fiice pe care le au împreună.

Recent, mai multe surse au susținut că Dana Budeanu ar avea o relație de iubire cu Andrei Hrebenciuc, președinte al Consiliului de Administrație al unui producător de medicamente și lector universitar la ASE, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu o promoveaza pe matracuca asta. Femeia snur , fara t**e fara c*r, dar mare PSD-ista. Cum il vede pe Cioalacu ii curg balele, O vrea sa fie parlamentar la cat de mult e promovata. Fatalau este taicatu, ca asa a facut asemenea specimen. Si atentie , nu-ti mai arata pieptul ca ai niste urme de ceva, oua ochiuri pentru cine stie bancul cu sutienele. Femeia fatala!!!! Uita-te dracu in oglinda si taci.
4
0
Da, aveți perfectă dreptate. Sunt bărbați gargaragii, lăudăroși, guralivi. Nimeni nu îi crede. Ba mai mult, cunoscuții mai fac și mișto de respectivul cum ar fi: -da ce mă, tu ești taur comunal ? Sau. Mai lasă-ne cu vrăjeala asta, că suntem sătui de vrăjeala noastră ! s.a.m.d.
0
0
Tu doamna cu copii de asta nu poți dormi că bărbați nu sunt dotați poate nu te doresc
4
2
E retardata frustata si foarte toxica nu trebuie publicata ca este nesanatos pt oamenii normali
5
2
dar, asa blat, te-as trimite la un prieten de-al meu foarte discret. Sa inveti si tu sa te comporti in lume.
6
2
Barbatii cu succes adevarat sunt discreti. Se lauda cei care ar vrea dar nu au cum si cu cine,din varii motive. Budeanca pierde timp cu critici ,nu e nevoie.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513