REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dana Budeanu l-a atacat pe Selly, după ce acesta a spus că tinerii nu mor de la un joint

Dana Budeanu l-a atacat pe Selly, după ce acesta a spus că tinerii nu mor de la un joint

A.F. 17 iulie 2024 | 00:00 1324

Selly reacționează la scandalurile generate de festivalul la care a fost co-fondator. După ce Poliția l-a reținut pe rapperul Wizz Khalifa fiindcă a fumat un joint pe scenă și după ce controversatul influencer Andrew Tate a fost invitat pe scenă de artistul French Montana, multe spirite s-au încins.

Dana Budeanu l-a atacat pe Selly, dupa ce acesta a spus ca tinerii nu mor de la un joint Dana Budeanu

Șelly spune că el nu poate dicta artiștilor ce să facă

„Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta”.

Selly a punctat că tinerii nu mor de la un joint.

Dana Budeanu l-a atacat pe Selly, dupa ce acesta a spus ca tinerii nu mor de la un jointSelly

În replică, Dana Budeanu i-a scris o scrisoare în care îi demontează argumentul

Creatoarea de modă Dana Budeanu i-a scris lui Selly, după Festivalul Beach, please! Pe scena festivalului al cărui co-fondator e Selly au urcat mai mulți artiști. Printre ei s-a aflat și trapperul Candyboii, care a interpretat piesa „A B C D”, un track care abordează teme controversate precum consumul de droguri și conține limbaj licențios.

Dana Budeanu a reacționat imediat la promovarea drogurilor, atenționând că acestea pot ucide.

Iată scrisoarea pe care Dana Budeanu i-a trimis-o lui Selly:

"Eu sunt mama a două fetițe, care anul acesta împlinesc 20 de ani! Nu s au drogat niciodată (să mă simt prost, așa cum trebuia să mă simt când, la vârsta lor, eram studentă tot la Londra ca și ele astăzi și foarte mulți dintre colegi și profesori ori fumau “joint” ori se drogau? NICIODATĂ!)

Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu  azi definești ca fiind “generația mea”! Din generația ta fac parte și ele și-ți spun că BA DA, SE POATE MURI DE LA UN JOINT! O pastilă, un fum, o linie, E DOAR UN ÎNCEPUT AL UNUI DRUM FĂRĂ DE SFÂRȘIT, CĂ AȘA S DEPENDENȚELE ASTEA NENOROCITE…FĂRĂ DE SFÂRȘIT!

Am să ți povestesc (PENTRU CĂ TE CONSIDER UN COPIL, MAI ALES ÎN URMA ACESTEI AFIRMAȚII), așa cum le am povestit și lor printre altele, cum am făcut eu cunoștință cu fenomenul drogurilor!

Eram studentă în primul an și locuiam în campus, firește! Într-o zi, pe etajul DE FETE, acolo unde stăteam (așa era în castelul ce ne era campus acum 27 de ani) an auzit un țipat ascuțit! Am ieșit pe culoarul superb lambrisat și plin de picturile ce i portretizau pe făuritorii locului în care mă aflăm și am văzut o pe colegă mea de la facultatea de muzică pe jos. M-am apropiat și o altă colegă din spate a urlat: DON T TOUCH HER ȘI OD’D! Am întrebat ce? Ce are la gură? NU ȘTIAM CE ÎNSEAMNĂ OD (OVERDOSE)! Nu auzisem în viața mea acest termen! În foarte puțin timp a venit o ambulanță și a luat o…MOARTĂ! Era studentă și urmă să devină cântăreață de operă. AVEA 19 ANI…cât au fetițele mele! Încercase ceva cu alți colegi! Ei au supraviețuit, EA NU!

Puterea exemplului în lumea minunată a copiilor, dragă Selly, înseamnă TOTUL! Și la 18 ani ești tot un copil și e superb că este așa!

NU AI CAPACITATEA DE A DISCERNE TOTAL ȘI MATUR MEREU! Dacă vezi un drogat pe scenă, care trage sau fumează în fața ta și nu cade lat MORT jos, crezi că așa poți fi și tu! Nu este așa deloc!

Când fetițele mele au împlinit 13 ani, am invocat un check up într-un spital din București (ajutată de personal firește) și am trecut cu ele dus întors prin secția de toxicologie, acolo unde, legați de paturi, cu ușile la perete, stau în sevraj, DROGAȚII! Când am ajuns în mașină m au întrebat: mama, ce boală aveau oamenii aceia? A? ACEIA? A, aceia sunt oamenii care se droghează! N am dezvoltat atunci, însă impactul a fost major!

Nu o să dau aici lecții de parenting, nu sunt în măsură și cred că fiecare își crește copilul așa cum consideră! EU M-AM LUPTAT ENORM PENTRU COPILĂRIA LOR, PENTRU ADOLESCENȚA LOR, PENTRU VIAȚA LOR! M-am luptat și am reușit să cresc copii fără telefoane, fără social media, fără droguri, fără gheare la 15 ani, fără gene tot atunci, FĂRĂ MULTE! M AM LUPTAT

PENTRU CĂ MAI TÂRZIU ELE SĂ ȘTIE SĂ LUPTE SINGURE!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbim de un tanar care inca nu are experienta vietii,nu a avut timp si dorinta de a citi multe carti,de a cunoaste oameni destepti. Are talentul de a vorbi liber insa sta nu inseamna mult decat pentru cei care la randul lor sunt redusi . Nu vad de ce i se da atata importanta acestui baiat,care nu e altfel decat multi altii,doar ca a avut noroc in viata ,asta tinand de exploatarea gravelor lacune ale celor ce-i sufla in c*r.
1
1
W.t.f. îs seli? Intenționat i-am scris numele cu litera litera mica. Un zero
2
1
Parintii de calitate nu isi lasa copiii la adunaturi, zis concerte, cu astfel de p******e de cantaciosi, gen selly, puya, inna, etc...
5
4
dar ce o recomanda pe budeanca sa-si dea cu parerea in legatura cu drogurile ? Ea are la toate un raspuns. E zero barat !
4
12
Selly nu a auzit de contracte civile și comerciale restrictive, mai ales după ce s-a întâmplat în anii trecuți! Mai are de învățat și despre bun-simț și civilizație. Că maimuțele care au adus alții ca ei pe scenă nu au ce educație să facă la copii noștri.Dar nici de logopedie nu a auzit dl. Selly? că ne zgârîie timpanele. Cei de la PrimaTv l-au trimis frumos acasă după câteva emisii, cred din bun- simț nu i-au spus că trebuie totuși să învețe să vorbească r*mânește...
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436