REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Dana Budeanu, reacție dură după prestația lui Sam Smith și Deliric, la UNTOLD 2024

Dana Budeanu, reacție dură după prestația lui Sam Smith și Deliric, la UNTOLD 2024

A.F. 13 august 2024 | 00:00 682

Dana Budeanu a făcut câteva observații după prestația de la UNTOLD 2024 a marelui artist, Sam Smith. Creatoarea de modă a subliniat că Deliric a primit amendă pentru înjurăturile de pe scenă, iar ce solistul internațional a schimbat mai multe rochii în cursul momentului pe care l-a ținut.

Dana Budeanu, reactie dura dupa prestatia lui Sam Smith si Deliric, la UNTOLD 2024Dana Budeanu, critici la adresa lui Sam Smith

Dana Budeanu, despre Deliric și Sam Smith la UNTOLD 2024

„Seara trecută, pe 11 august 2024, Deliric a reușit să facă senzație la UNTOLD, însă spectacolul său nu s-a încheiat tocmai plăcut. Artistul ar fi primit amendă din partea jandarmilor pentru limbajul licențios din timpul concertului. Informația a venit din partea Danei Budeanu, care a și comentat acest incident în mediul online. Mai mult, cu această ocazie, creatoarea de modă a vorbit și despre prestația lui Sam Smith, care a atras atenția publicului prin faptul că a schimbat mai multe rochii pe scenă.

„Deliric amendat că a înjurat la ăntold. Sam nimic pentru mizeria aia văzută de minori!”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

„A fost visul meu să stau pe o scenă îmbrăcat astfel”

Sam Smith s-a numărat printre cei mai așteptați artiști de la UNTOLD 2024. Cântărețul britanic a fost primit în aplauzele publicului și a transmis și un mesaj:

„Mă bucur că m-ați primit la Untold, suntem onorați să fim aici cu voi în această seară, pe acest stadion incredibil. Vă mulțumim din suflet că ne-ați primit aici pe scenă! În toate concertele, le spunem oamenilor același lucru, seara aceasta este despre un singur lucru, despre libertate. Așa că vă rugăm să vă distrați alături de noi în această seară. Mulțumim! Sper să vă placă show-ul”, a spus Sam Smith către public.

Solistul internațional a uimit pe toată lumea cu aparițiile sale excentrice. Acesta a schimbat mai multe rochii, iar la un moment dat s-a îmbrăcat într-o ținută cu steagul comunității LGBT, precizând că a fost visul său să apară îmbrăcat așa. 

„A fost visul meu, de când eram copil, să stau pe o scenă îmbrăcat astfel”, a adăugat Sam Smith, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concertul se refera la muzica. Decorurile si imbracamintea compun un spectacol vizual. Daca inchizi ochii si asculti doar muzica,poti realiza daca merita sau nu sa platesti bilet. Unii cantareti se imbraca ciudat,unele sunt aproape dezbracate. Conteaza talentul muzical.Nu artistii sunt de vina daca spectatorii inteleg sa se poarte pe strada ca cei de pe scena.
0
0
Credeam sa sa dus la co cert ,,anii de liceu,, stela e
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365