REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 24 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6831
22.4° Constanța Sâmbătă, 24 August 2024 Anul XX Nr. 6831
 

Dana Marijuana a fost arestată! Ce se va întâmpla cu fiica ei?!

Dana Marijuana a fost arestată! Ce se va întâmpla cu fiica ei?!

Deria ISLEAM 24 august 2024 | 00:00 465

Daniela Coteanu, cunoscută în mediile online și media sub numele de „Dana Marijuana”, a fost arestată preventiv în urma rezultatului pozitiv la testarea drug test în localitatea 2 Mai. Artista are doi copii, Iris și Alesia. Iris este minoră și are doar 10 ani, iar Alesia este majoră și este întreținută de tatăl ei. Dana spune că aceasta a terminat liceul, însă nu ține legătura cu fiica ei cea mare. Trecutul cântăreței nu este unul prea luminos, ajungând, la un moment dat, să locuiască în Vama Veche alături de fiica cea mică, după ce iubitul ei, campion mondial la box, și-a pierdut viața. Condițiile în care cele două locuiau erau precare, Daniela Coteanu încercând să-și câștige existența din vânzarea unor bijuterii handmade. Ce se va întâmpla cu Iris, fetița cea mică a cântăreței, în vârstă de 10 ani, în condițiile în care aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile?

Dana Marijuana a fost arestata! Ce se va intampla cu fiica ei?!

Dana Marijuana, prinsă drogată la volan

Daniela Coteanu a fost arestată preventiv în urma rezultatelor pozitive la drug test joi, 22 august a.c. Potrivit informațiilor noastre, aceasta a fost oprită la un control de rutină din localitatea 2 Mai. Autoritățile au surprins-o drogată la volan, în același loc în care s-a întâmplat și tragedia provocată de Vlad Pascu. Dana Marijuana nu are o poveste de viață prea fericită.

Dana Marijuana a fost arestata! Ce se va intampla cu fiica ei?!Dana Marijuana (Daniela Coteanu) arestată preventiv pentru 30 de zile

În urmă cu doi ani, iubitul acesteia a decedat în urma unui accident. Daniel Burlacu, fost campion mondial la box, a căzut de pe o scară în anul 2022 și s-a lovit puternic la cap, pierzându-și viața pe loc. Dana și Iris, fiica ei cea mică, au ajuns să locuiască într-un container, în Vama Veche. Recent, Iris a spus cuiva povestea ei și a mamei sale, iar persoana respectivă le-a oferit o locuință în București. Lucrurile păreau că se îndreptă spre bine, până ca artista să fie prinsă drogată la volan. 

Decizia de arestare preventivă a fost luată de către instanță pentru a preveni posibilele interferențe cu ancheta în curs și pentru a asigura buna desfășurare a procedurilor legale. În această perioadă, Daniela Coteanu va fi reținută în custodie, iar autoritățile vor continua să adune dovezi și să clarifice circumstanțele exacte ale acuzațiilor. Este important de menționat că, până la finalizarea procesului legal și a tuturor investigațiilor, Daniela Coteanu beneficiază de prezumția de nevinovăție, conform legislației în vigoare.

Ce se va întâmpla cu Iris, fetița de 10 ani a Danei Marijuana?!

În cazul în care un părinte care deține custodia minorilor este arestat, autoritățile competente, inclusiv serviciile de protecție a copilului, vor interveni pentru a asigura bunăstarea și siguranța copiilor. Imediat după arestare, se va evalua situația pentru a stabili nevoile imediate ale copiilor și opțiunile disponibile pentru îngrijirea lor temporară. De altfel, Mihaela Ristea, directorul Protecției Copilului, ne-a declarat că instituția va deschide o anchetă în acest caz, pentru a verifica dacă se impune luarea unor măsuri cu privire la fiica pe care o avea în grijă.

Dana Marijuana a fost arestata! Ce se va intampla cu fiica ei?!Daniela Coteanu, Daniel Burlacu

Dacă este necesar, copiii vor fi plasați în îngrijirea rudelor apropiate, cum ar fi bunici, unchi sau mătuși, dacă acestea sunt disponibile și capabile să ofere un mediu adecvat. În cazul în care rudele nu sunt disponibile sau nu pot asigura îngrijire, copiii vor fi plasați în familii de plasament sau centre de îngrijire temporară, conform reglementărilor legale. Dacă arestarea părintelui se preconizează a fi de lungă durată sau riscă să ducă la o condamnare, vor fi inițiate proceduri legale pentru stabilirea custodie pe termen lung, luându-se în considerare drepturile altor membri ai familiei și interesul superior al copiilor.

Pentru a sprijini copiii în fața traumei, vor fi disponibile servicii de suport emoțional și psihologic. Părintele arestat poate solicita dreptul de a vizita copiii și de a participa la procedurile legale relevante pentru menținerea legăturii cu aceștia, conform deciziilor luate de autorități. Toate măsurile vor fi implementate cu respectarea drepturilor și bunăstării copiilor, asigurându-se un mediu sigur și stabil în absența părinților lor.

Problema cu drogurile nu este o noutate când vine vorba de Daniela Coteanu

„La data de 22 august, în jurul orei 2.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Constanța.

Dana Marijuana a avut probleme semnificative cu drogurile încă din adolescență. În urmă cu câțiva ani, a dezvăluit că, la vârsta de 18 ani, folosea heroină împreună cu partenerul ei de atunci. Au urmat numeroase internări în clinici de dezintoxicare, iar pentru o perioadă, părea că a reușit să depășească dependența și ducea o viață stabilă.

Dana Marijuana a fost arestata! Ce se va intampla cu fiica ei?!Dana Marijuana (Daniela Coteanu) arestată preventiv pentru 30 de zile

În 2015, Dana Coteanu, cunoscută ca Marijuana, a divorțat de Sebastian Calu, cu care are o fetiță. După divorț, viața ei a luat o turnură pozitivă, iar Dana și-a recăpătat energia creativă. În 2016, și-a încheiat oficial căsnicia cu Sebastian, cu care a rămas în relații bune, în ciuda dificultăților din trecut, inclusiv acuzațiile de violență pe fondul consumului de alcool. Acum, Dana o crește singură pe fiica ei cea mică, Iris, și nu este clar ce se va întâmpla cu minora. 

Dana Marijuana este în sevraj și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Palazu

Dana Marijuana și alți bărbați arestați preventiv, vineri, 23 august a.c., după ce au fost prinși cu droguri, au fost duși la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu. Potrivit informațiilor noastre, aceștia sunt în sevraj, urmând să primească tratament de specialitate și, ulterior, să fie transportați în arestul preventiv al IPJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare prosstie să dai cu piciorul la bine. Spunea bine domnul nostru Iisus Hristos când a propovăduit că dacă omul, după ce s-a dezbrăcat de haina trecutului și a lăsat în urmă păcatele cele vechi, se întoarce la ele, starea din urmă a omului devine mai rea decât cea de dinainte. Omul acela e ca un po/rc care după ce l-ai spălat, el cu plăcere se aruncă tot în noroi. Păcat pt copilă, păcat și pt ea că nu și-a văzut de creșterea fetei și de bunăstarea lor. Unii trec prin necazuri și nu învață nimic, tot acolo rămân. Singurul lucru pozitiv e că s-a c*rățat șoseaua de un om ca acesta.
2
0
Drogangii sa stea la răcoare până le o veni rahatul la cap
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913