REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° ConstanÈ›a Joi, 22 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6829
33.2° ConstanÈ›a Joi, 22 August 2024 Anul XX Nr. 6829
 

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, la 2 Mai

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, la 2 Mai

Andreea VLAICU 22 august 2024 | 09:49 1932

Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, după cum este cunoscută de fani, a fost prinsă de poliÈ›iÈ™ti sub influenÈ›a drogurilor, azi-noapte, în staÈ›iunea 2 Mai.

Dana Marijuana a fost prinsa drogata la volan, la 2 Mai

Potrivit unor surse, artista hip-hop a fost depistată pozitiv la consum de amfetamină È™i canabis.  Artista a fost oprită în trafic azi-noapte, în staÈ›iunea unde Vlad Pascu a provocat un accident mortal, 2 Mai, È™i a fost dusă la audieri. 

Nu este pentru prima dată când artista are probleme cu consumul de substanÈ›e interzise.

Ce spune poliția

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, poliÈ›iÈ™ti din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieÈ™it indicii cu privire la posibila prezență a substanÈ›elor psihoactive.  Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanÈ›e interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de poliÈ›iÈ™ti”, au transmis reprezentanÈ›ii IPJ ConstanÈ›a.

Reamintim că doi adolescenÈ›i au fost uciÈ™i de Vlad Pascu, acum un an, în aceeaÈ™i localitate. Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului ÅŸi a fost găsit apoi de poliÅ£iÅŸti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenÅ£a mai multor substanÅ£e interzise, printre care cocaină, amfetamină ÅŸi metamfetamină.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ÅŸi conducerea unui vehicul sub influenÅ£a substanÅ£elor psihoactive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi fost o stire daca era treaza .....asa drogata e ceva banal.
1
0
autobuze ct bus catre murfatlar din 2024 august ce faem dormim in promisiuni , incepe scoala
2
1
E rău să te naști p***t,sa te cheme Gică și să te crezi altceva decât ești.
3
1
Drogurile ca bomboanele statul r*mân ii ajută pe acești drogați cu legi de două parale Dacă era legi cu închisoare și amenzi de zeci de mii lei mulți poate renuntau
6
0
Primiți ce ați votat, pr0știlor ce sunteți, meritați taxe de 10 ori mai mari
5
1
De ce nu se poate comenta la boul de viceprimar rusu care vrea sa mareasca taxa la parcare de trei ori ca sa tina o armata de angajati in primarie.Dupa alegeri nu mai vrea sa stie ce ii ureaza cetatenii?
7
1
Da ce surpriza bagaboanta era drogata
5
1
dar pe papițoi cine ii testează? că au și eu destule uscaturi printre?
3
2
Scapă....nu pățește nimic...aveți încredere
10
1
Felicitari celei mai fidele fete. Keep up the good work gurl.
6
3

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212