REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 25 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6832
22.4° Constanța Duminică, 25 August 2024 Anul XX Nr. 6832
 

Dana Marijuana avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche

Dana Marijuana avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche

Virgil STOIAN 25 august 2024 | 00:00 954

Apar noi informații în cazul fostei cântărețe de hip-hop, Dana Marijuana. Surse spun că aceasta avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche. A fost arestată preventiv pentru 30 de zile și internată la Psihiatrie, după ce a fost prinsă drogată la volan. Aceasta a fost depistată de polițiști, la un control de rutină, în localitatea 2 Mai, unde șoferul drogat Vlad Pascu a ucis doi tineri cu mașina. Incidentul vine la doar câteva luni după ce Dana Marijuana declara în mai multe podcasturi că nu se mai droghează încă din tinerețe. 

Dana Marijuana avea cea mai importanta retea de droguri din Vama VecheDana Marijuana

Dana Coteanu, ar fi vândut substanțe psihoactive inclusiv copiilor, aceștia fiind și principala ei țintă. Surse spun că aceasta avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche.

Dana Marijuana avea cea mai importanta retea de droguri din Vama Veche

Dana Marijuana a fost oprită de polițiști pentru un control de rutină în localitatea 2 Mai. Oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, după ce ar fi văzut-o că circulă haotic. În urma testărilor, artista a ieșit pozitiv la canabis și amfetamină.

Prietenii cântăreței susțin, însă, că lua un tratament medicamentos. De altfel, în ultimele podcasturi în care a apărut, Dana Marijuana susținea că nu mai consumă droguri.

"Deci Dana Marijuana, ca sa ne intelegem, nu e exagerata. Niciodata n-o s-o vedeti debracata. Niciodata n-o s-o vedeti drogata.

Da, am fumat. Veneau la concerte si-mi mai dadeau.... Nu aveam, dupa ce s-a intors tatal meu nici tigara nu mai aveam voie sa fumez", declara artista in cadrul unui podcast.

Artista de 44 de ani este cercetată acum pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Ba mai mult, potrivit anchetatorilor, și pasagerul din dreapta se afla sub influența substanțelor interzise. Acesta ar fi avut chiar si în buzunare mai multe plicuri de canabis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pentru consumatori să fie introduse pedeapsa cu închisoarea pe viață ci pentru cei care vând și fac trafic , pentru producători și cărăuși , aceștia trebuie să fie condamnați pe viață .
1
0
Pentru DROGANGII !
7
1

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913