REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° ConstanÈ›a Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° ConstanÈ›a Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul vicios. Ce se întâmplă cu nunta?

Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul vicios. Ce se întâmplă cu nunta?

A.F. 20 mai 2024 | 00:00 193

Dana Coteanu, cunoscută în show-biz drept Dana Marijuana, a decis să-i mai dea o È™ansă iubitului ei, Valentin. Dana anulase nunta, căci bărbatul avea mari probleme cu băutura, în ultima vreme.

Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul vicios. Ce se intampla cu nunta?Valentin, Dana Coteanu alias Dana Marijuana

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) trăieÈ™te de aproximativ doi ani de zile, o iubire cât se poate de pasională alături de Valentin, un bărbat cu care solista hip-hop tot speră să-È™i întemeieze o familie.

Cei doi È™i-au dorit să se căsătorească încă din vara trecută, însă, astrele nu s-au aliniat atunci È™i au ales să amâne nunta pentru anul acesta.

Marijuana demarase pregătirile pentru marele eveniment È™i era chiar în căutarea rochiei de mireasă, până recent când solista a uimit pe toată lumea È™i a anunÈ›at că are de gând să anuleze nunta, pentru că bărbatul avea mari probleme cu alcoolul. 

Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul vicios. Ce se intampla cu nunta?

Dana Marijuana È™i Valentin s-au împăcat! 

Nu a durat nici măcar o lună de atunci È™i Marijuana a fost îmbunată de iubitul ei, care i-a promis că nu mai pune gura pe alcool. 

Marijuana l-a trecut pe Valentin pe ceaiuri din plante È™i sucuri de fructe detox È™i a decis să-i mai dea o È™ansă iubitului vicios. Nunta, însă, se mai lasă aÈ™teptată! 

 „Ne-am împăcat! Dar nu vom face nunta anul acesta. Am hotărât să-mi pun în aplicare talentele. Și să-mi fie partener spiritual È™i fizic, să ne susÈ›inem în tot ceea ce avem de făcut pentru noi, împreună cu lumea.

Nu mai bea, doar aÈ™a putem reuÈ™i! Nu o mai face, È™i-a dat seama că È™i fizic È™i psihic îl afectează foarte tare, È™i deranja È™i pe cei din jur, adică aproapele său. Acum e perfect!

Trebuie să fim mereu mai puternici decât ceea ce ne poate distruge”, a declarat Dana Marijuana, scrie Click!.

Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul vicios. Ce se intampla cu nunta?

Iubitul Marijuanei, probleme cu alcoolul!  „Când bea un pic mai mult zice că e Necuratul” 

Valentin, iubitul Danei Marijuana, avea probleme mari cu alcoolul, fapt care a determinat-o pe solistă să-i dea un ultimatum în speranÈ›a că bărbatul o va lua pe calea cea bună. 

„Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul È™i că poate să facă ce vrea el. Nu se poate aÈ™a È™i nici noi prietenii, nici eu nu mai putem să-l auzim È™i să-l vedem în starea asta. 

Nu face nimic, dar vorbește mult și prost. A zis că se remediază situația, dar nu știu exact dacă va reuși.

Eu nu pot să merg în faÈ›a lui Dumnezeu aÈ™a. El este divorÈ›at, dar problema mare ar fi cu băutura. Mi se pare viciul cel mai urât! Nu È™tiu dacă va avea loc vreo schimbare, È›ine de ambiÈ›ia lui.

Alcoolul umblă la creierul mic, unde stau ascunse gândurile, iar când se întrece măsura ies afară.

Mai vorbesc totuÈ™i cu el pentru că-mi pasă! Nu sunt atât de drastică È™i nu mai vreau să pățească ceva din cauză că nu-l mai bag în seamă”, a dezvăluit Marijuana.

Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul vicios. Ce se intampla cu nunta?

Dana Marijuana s-a mutat cu fiica ei, în BucureÈ™ti  

Dana Marijuana È™i iubitul ei nu locuiau împreună, căci solista a decis să se mute anul trecut la mare împreună cu fiica ei cea mică, Iris. Acum, Dana È™i fiica ei au revenit în Capitală.

Dana a pus pe loc secund cariera muzicală în ultima perioadă, pentru a se dedica educaÈ›iei celor două fiice ale sale: Alesia È™i Iris. 

„Nu mai stăm la ConstanÈ›a, am revenit în BucureÈ™ti. Nu m-a lăsat BucureÈ™tiul, am dus-o pe micuță la È™coală, stăm împreună È™i totul e bine. Ne-a ajutat cineva, mai mult pentru Iris, îi era greu ei acolo”, ne-a mai spus solista. 

Considerată regina hip-hop a anilor ’90, Dana Maijuana a fost implicată, de-a lungul vremii, în numeroase scandaluri mediatice. Printre acestea se numără È™i faptul că aceasta ar fi avut în trecut problemele cu drogurile, fapt pentru care a È™i ajuns să fie internată într-o clinică de psihiatrie. Aceste problemele i-au afectat foarte mult È™i cariera profesională, dar È™i viaÈ›a personală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436