REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Dana Roba, dezvăluiri emoționante despre relația cu noul iubit. Ce a făcut Beni pentru ea

Dana Roba, dezvăluiri emoționante despre relația cu noul iubit. Ce a făcut Beni pentru ea

A.F. 19 august 2023 | 00:00 643

După calvarul prin care a trecut, Dana Roba (31 de) consideră că Dumnezeu i-a oferit o șansă la viață. După ce aproape a fost omorâtă de către soțul și tatăl copiilor ei, bruneta a reușit să se agațe de un fir de viață. Alături i-a fost familia dar și Beni, actualul ei iubit, care s-a îngrijit de bunăstarea ei. 

Dana Roba, dezvaluiri emotionante despre relatia cu noul iubit. Ce a facut Beni pentru eaDana Roba, Beniamin

Recent, printr-o postare în social media, Dana Roba a enumerat toate sacrificiile pe care Beniamin le-a făcut pentru ea, încă din momentul în care s-a trezit din comă. 

Dana Roba: „Beni este un bărbat pocăit, și cu frică de Dumnezeu”

Bărbatul i-a fost aproape Danei în cele mai inimaginabile momente pline de dureri. Beni a crezut că o va pierde, însă și-a pus speranța în Dumnezeu. A susținut-o, a hrănit-o și a ajutat-o să își vindece rănile, 

„Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere îîn suflet a crezut că mă va vedea pentru ultima dată… dar în prima zi când a venit, mi-a spus: promit că voi fi alături de tine, orice se întâmplă…dacă te vei face bine, nimic nu mă va putea face să nu te mai caut.

Dumnezeu a scris VIAȚĂ în dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit să aibă grija de mine. În zilele când eram singură și nu puteam deschide nici măcar o sticlă de apă, el venea și îmi dădea să mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.

A fost cu mine la toate controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu mă aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frică de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine. Dumnezeu v-a ascultat rugăciunea”, a scris Dana Roba pe Instagram, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recent, printr-o postare în social media, Dana Roba a enumerat toate sacrificiile pe care Beniamin le-a făcut pentru ea, încă din momentul în care s-a trezit din comă. DECI DEGEABA NU A BATUT-O BARBASU CU CIOCANU !! Domnu Beni o facea demult
2
0
Dumnezeu i-a oferit o noua puula si un card bancar .Stie cineva cine este individa ?
2
0
cine mai e si curfutelnita asta si de ce trebuie sa stim si noi cu cine si-o trage?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768