REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dana Rogoz, probleme în aeroport

Dana Rogoz, probleme în aeroport

Valentina CAMARA 29 decembrie 2022 | 00:00 460

Dana Rogoz a avut mai multe probleme în aeroport după ce a ajuns la Paris. Bagajul familiei a fost uitat la București și actrița nu înțelege greșeala produsă de compania aeriană, mai ales că a fost un zbor direct. Aceasta își dorește să se rezolve situația pentru a avea o vacanță frumoasă alături de cei mici.

Dana Rogoz a plecat în vacanță alături de familia sa dar a întâmpinat mai multe probleme în aeroportul din Paris. Aceasta a explicat totul pe rețelele de socializare, loc unde este foarte activă.

Ce a pățit Dana Rogoz în aeroport

Dana Rogoz a ales să petreacă finalul de an, inclusiv Revelionul la Paris, la Disneyland. Cu toate că pare o idee extrem de frumoasă, unde copiii se pot distra în voie, actrița a întâmpinat câteva probleme în aeroport. Bagajul său a rămas la aeroportul din București și nu se știe când va fi recuperat.

Aceasta nu înțelege cum s-a putut întâmpla una ca asta, mai ales să zborul a fost direct, dar nu este singura în această situație. Încă o persoană a rămas fără bagaj din partea companiei aeriene.

Bagajul familiei a rămas în București

Dana Rogoz a menționat cum în acel bagaj se află toate hainele și produsele necesare pentru întreaga familie, drept urmare, atât copiii, cât și părinții au rămas fără nimic. Totodată, a adăugat că reușește de mai multă vreme să împacheteze totul într-un singur bagaj pentru a nu se căra cu prea mult, mai ales cu doi copii mici, Lia și Vlad.

Actrița încerca să facă toate demersurile necesare pentru recuperarea valizei, dar mai avea de așteptat până la următorul zbor, pentru a fi adus la Paris.

„Am ajuns în Paris și bagajul nostru este în București. Cum este posibil așa ceva, mă întreb? Ok, când Când ies ca să înțelegi Dar când nu escală…Am fost doar doi oameni, noi și încă cineva. Suntem doi ghinioniști care au ajuns la destinație fără bagaj. Știți că noi reușim să facem bagaje puține, la modul că avem, un singur bagaj la familie. Drept urmare toate haine copiilor, ale mele și ale lui Radu sunt în acel bagaj”, a povestit Dana Rogoz alături de fiul ei, Vlad, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016