REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dăncilă a prezentat la Bruxelles situaţia politică din România

Dăncilă a prezentat la Bruxelles situaţia politică din România

Replica API 27 septembrie 2018 | 00:00 410

Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Bruxelles, a avut miercuri o întrevedere cu Franziska Maria Keller şi cu Philippe Lamberts, copreşedinţii Grupului Verzilor/Alianţa Europa Liberă din Parlamentul European, cărora le-a prezentat situaţia politică din România şi programul de reforme iniţiate de Guvern. Potrivit unui comunicat al Executivului, citat de agerpres.ro, la discuţii a participat şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani aruncati pe apa sambeti! PSD vrea sa-si faca imagine printre votantii lui din mediul rural, fara scoala si fara educatie, asa cum isi doreste psd sa fie tot mai multi romani. Romanii au mai votat acum cativa ani ca doresc sa-i reprezinte doar 300 de parlamentari si CCR a avizat favorabil aceasta cerinta si, cati parlamentari avem acum? Aproape dublu! Inca o prosteala marca psd pe banii romanilor necajiti.
0
0
in locul tau nu as iesi pe strada , ma-ta are mai multi km de pula in ea decat un taxi ! Pensionare , vino sa stam de vorba , sa-ti dau programul de manifestatii , dar sa vii cu nevasta , sa-si mai faca de lucru cainii !
1
3
ce sa reprezinte analfabeta asta, marioneta unui puscarias, se lasa purtata in lesa precum cainii- nu are familie tata asta sa ii atraga atentia asupra penibilului in care se scalda?
6
2
Zici ca e interpreta de muzica populara coreeana
9
1
Ce mecla de naparca idioata are!!!
9
2
Da,a prezentat o parte din mizeria produsa in Romania de catre tradatorii de neam,inclusiv de Mocoveica aia toxica. Si da,e o greseala de exprimare cu ,,protestantii'',insa nu chiar asa de grava,tinand cont ca acei credinciosi chiar au protestat impotriva vanzarilor de indulgente si a folosirii banilor de catre oamenii bisericii in alte scopuri decat cele dedicate servirii credinciosilor. Deci tot protestatari erau si aia,de asta au si fost numiti ,,protestanti'' Altii fac gafe si mai mari vanzand tara,tradand-o. ,,A fost nevoie sa moara tineri ca sa plece Ponta. ,,COLECTIV'' si Iohannis.
2
3
a reusit sa citeasca ce i-a dat daddy ? Da rovana de ce a mers cu ea ? S-o tina de mana ? Doua idioate-n targ. Multa muie cu cacat dragnea, veorica, plumb si pesede !!!
7
2
A prezentat: CE ??!! .... Auzi: "PROTESTANTII au atacat jandarmerita" !? Vai de noi, romanii cu un asa premier, de tot ridicolul si toata jena! Daa.....
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510