REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dăncilă, referitor la Pro România: Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD

Dăncilă, referitor la Pro România: Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 468

Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al Organizaţiei de femei a PSD, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri că nu este de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD, aşa cum este Pro România.

Întrebată dacă la alegerile parlamentare ar fi bine dacă PSD ar candida pe liste comune cu Pro România, Dăncilă a spus: "Vom discuta despre asta. Eu vorbesc în numele meu, eu nu pot fi de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD".

Dăncilă a menţionat că, la nivel local, sunt judeţe în care o astfel de alianţă "este necesară", în altele aceasta deja există, pentru că au fost declaraţii în acest sens, ea afirmând că trebuie lăsat la latitudinea fiecărei organizaţii dacă încheie o asemenea înţelegere.

Referitor la anticipate, Dăncilă consideră că acestea înseamnă ''austeritate".

"Pentru noi este foarte simplu, anticipatele înseamnă austeritate, înseamnă că PNL nu îşi poate duce la bun sfârşit promisiunile, iar PSD este pregătit şi pentru o situaţie şi pentru cealaltă. Pentru noi este important ca actualul Guvern să îşi ducă mandatul la sfârşit. Nu vedem de ce a vrut schimbarea unui Guvern ca peste trei luni să spună că nu mai vor să guverneze şi că vor alegeri anticipate. Atunci când a căzut Guvernul Dăncilă şi au preluat guvernarea ştiau şi atunci de situaţia existentă în Parlament, dar este clar că altele sunt criteriile care stau în spatele alegerilor anticipate", a spus ea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta-i proasta in orice pozitie,nici macar dintr-o parte nu-i buna pentru ca numai vezi la televizor
1
0
Sa te ascunzi TANTITO, sa DISPARI ! Ai adus psd-ul, tu cu dragnea, la cea mai neagra perioada, la cele mai mici procente. Ati mintit, ati furat, ati distrus economia, ati dezamagit romanii care chiar muncesc, nu ca voi HOTILOR si penalilor! Sa-ti fie rusine, sa va fie RUSINE!
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436