REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
15.4° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina!

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina!

Mirela PASCAL 15 septembrie 2024 | 00:00 473

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită! A dezvăluit care ar fi fost adevăratul motiv al despărțirii și a făcut declarațiile la care nimeni nu se aștepta! A făcut acuzații grave la adresa ispitei de la Insula Iubirii, care contrazic tot ce a spus ea!

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubita, ispita Madalina!

Dani și Mădălina de la Insula Iubirii s-au separat, iar motivul a fost incert. În urmă cu o zi Mădălina a făcut declarații exclusive la Spynews.ro, spunând că a fost înșelată din nou de Dani. O zi a durat până când a reușit să îl scoată din sărite pe fostul concurent de la Insula Iubirii,, potrivit spynews.
 

Noile declarații ale lui Dani de la Insula Iubirii schimbă ”datele problemei” în ceea ce privește despărțirea!

Fostul concurent a fost abordat de o persoană, despre care știa că a avut treabă” cu Mădălina înainte ca ea să meargă la Insula Iubirii, care i-a spus că aceasta l-a vizitat recent, iar ulterior a decis să o blocheze.

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubita, ispita Madalina!

Dani a spus că inițial nu a crezut că acest lucru este adevărat, însă a primit dovezi care au confirmat declarațiile bărbatului misterios. De asemenea, fostul concurent ar fi știut că ei mai țin legătura, spunând că acesta a fost motivul real pentru care el a înșelat-o după două săptămâni. ”Este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă.

Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubita, ispita Madalina!

De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi, practic, formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi”, a declarat Dani de la Insula Iubirii.

Fostul concurent ar fi fost avertizat

Fostul concurent de la Insula Iubirii a mărturisit că a fost avertizat în legătură cu Mădălina de o persoană din trecutul lui, însă nu a mai putut să ia legătura cu aceasta. Dani a spus că a avut încredere în ea, deși știa că în trecut i-a furat iubitul prietenei sale, exprimând că nu ar fi trebuit să creadă în relația lor. ”Aici a fost greșeala mea că nu am crezut de la început o persoană care mi-a spus <ai grijă cu Mădălina, că face, că drege>, o persoană din trecutul meu. Da, am fost blocat pe apeluri, o sunam de pe alte numere casă îi spun să nu mai îmi rostească numele”,a mai spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine. Dracu. Da. Doi. Bani. Pe. Bombardieri si e.scorte.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245