REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Dani Mocanu, implicat într-un accident rutier: Mașina sa a intrat în coliziune cu un cal

Dani Mocanu, implicat într-un accident rutier: Mașina sa a intrat în coliziune cu un cal

Deria ISLEAM 19 august 2024 | 00:00 169

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier neobișnuit, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un cal. Incidentul a avut loc în circumstanțe încă neclare, iar artistul a postat imagini de la locul accidentului pe rețelele sociale.

Dani Mocanu, implicat intr-un accident rutier: Masina sa a intrat in coliziune cu un calDani Mocanu

„Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva. Cel mai ghinionist om, asta este”, a declarat Dani Mocanu într-un videoclip distribuit pe TikTok sâmbătă, exprimându-și frustrarea și față de eveniment. În filmarea postată, se pot observa un bolid de lux avariat, alături de o ambulanță SMURD, mașini ale Poliției și pompierilor, semn că accidentul a necesitat intervenția de urgență a autorităților.

Potrivit informațiilor furnizate de România TV, accidentul s-ar fi produs după ce un cal ar fi apărut brusc pe carosabil, iar impactul nu a mai putut fi evitat. În momentul de față, nu se știe exact ce s-a întâmplat cu animalul și nici dacă Dani Mocanu era la volanul mașinii sau doar pasager. Cu toate acestea, este cert că manelistul a scăpat nevătămat din accident.

A condus fără drept sau nu?

Acesta nu este primul incident rutier în care este implicat Dani Mocanu anul acesta. În luna iulie, artistul a fost prins circulând cu o viteză de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de 130 km/h și fără a avea documentele necesare asupra sa. În urma acestui incident, a fost sancționat cu o amendă de 2.475 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ce trib se trage aratarea asta,de este atat de gretoasa?
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365