REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Daniel Băluță, romantic, cu soția de mână, pe plaja din Mamaia!

Daniel Băluță, romantic, cu soția de mână, pe plaja din Mamaia!

Mirela PASCAL 18 august 2024 | 00:00 380

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, care în iunie a câștigat încă un mandat de edil, a fost fotografiat la Mamaia, zilele trecute, plimbându-se pe plajă alături de soție. Surse autorizate au precizat că Daniel Băluță a dat o „fugă” pe litoralul românesc pentru că a fost ziua de naștere a tatălui său. Totodată, edilul nu are timp de o vacanță mai lungă, mai ales că pe 24 august are loc Congresul PSD, unde va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte PSD. O funcție mare, o evoluție pe linie de partid.

Daniel Baluta, romantic, cu sotia de mana, pe plaja din Mamaia!

Relaxat și îmbrăcat lejer, Daniel Băluță a fost fotografiat în mini-vacanța prilejuită de Adormirea Maicii Domnului în timp ce se plimba alături de soție pe plajă. Cei doi se țin de mână și par că se bucură de vremea bună de la Mamaia.

Îl așteaptă zile negre la întoarcerea de la Mamaia

Pe primar îl așteaptă o perioadă extrem de solicitantă, atât din punct de vedere politic, cât și administrativ.

Recent, Daniel Băluță a predat ștafeta de președinte PSD Sector 4 și a anunțat că va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte PSD, la Congresul din 24 august. De asemenea, primarul își depune candidatura în PSD pentru a-și păstra funcția actuală de vicepreședinte pe regiunea București-Ilfov.

Daniel Baluta, romantic, cu sotia de mana, pe plaja din Mamaia!

Și din punct de vedere administrativ, Daniel Băluță va avea o toamnă super-încărcată. În primul rând, edilul se va confrunta cu una dintre cele mai mari provocări profesionale: refacerea Planșeului de la Piața Unirii, lucrare extrem de grea, periculoasa și cu o responsabilitate uriașă.

Daniel Baluta, romantic, cu sotia de mana, pe plaja din Mamaia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai bun, cel mai tare primar din București ! Sectorul 4 este....fe no me nal, c*rățenie, verdeață, blocuri frumoase, străzi bune....dul Dr a făcut treabă bună , bravo lui !
1
0
Bravo! Un om extraordinar! Ce a făcut în sectorul patru este o minune! Felicitări Daniel Baluta!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620