REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
29.9° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Daniel Funeriu aruncă în aer acordul pe Schengen: E cel mai tembel act semnat de România

Daniel Funeriu aruncă în aer acordul pe Schengen: E cel mai tembel act semnat de România

Virgil STOIAN 1 ianuarie 2024 | 17:39 1591

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu comentează extrem de acid acordul semnat de România pentru intrarea parțială în Schengen, prin ridicarea controalelor aeriene și maritime. Pe scurt, Funeriu spune că e vorba de un act imbecil prin care România își asumă problema pentru toate problemele pe care Austria le are cu migranții.

Daniel Funeriu arunca in aer acordul pe Schengen: E cel mai tembel act semnat de Romania

„Acordul” semnat de România pentru stupid-intitulatul air-Schenghen este cel mai tembel act semnat de România de când urmăresc viața publică. Incapabilii de la București au acceptat, prin acest document, răspunderea cvasi-totală a țării noastre pentru problemele legate de migrație din Austria. Tărâțele sunt prea de calitate pentru a afirma că creierii conducătorilor noștri sunt plini de tărâțe:

„Commitment to discuss in 2024 a date for a possible lifting of the checks at land borders also depending on the successful implementation of all complementary measures and commitments (points 1 to 5) leading to a significant improvement of the migratory situation in Austria.”

Altfel spus: „discutăm mai departe cu voi dacă se rezolvă cu migrația în Austria”, deci, implicit: „bă fraierilor de români, voi sunteți de vină că e nașpa la noi cu migranții”. Felicitări Austria, ați reușit să vă bateți joc de papagalii de conducători români. Care se mai și laudă cu faptul că au fost luați de papagali.

Sincer, îmi e greață de acești trădători ai intereselor românilor. E nevoie de o schimbare radicală a clasei politice, altminteri nu mai avem decât soluții pe cont propriu.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar dacă ,sub imperiul nervilor formularea pare un pic deficitara din punct de vedere al frazarii,dl.ministru are foarte multă dreptate! Prin acceptarea acestui acord ,în forma lui finala,acești conducători au așezat definitiv r*mânia și pe r*mâni la coada clasamentului. Nu știu sa existe în Europa un popor mai batjocorit și scuipat ca cel roman și care sa nu fie aparat de proprii conducători! Și pentru ce? Pentru câteva mii de voturi primite în plus de la cei carora,oricum ,nu le pasa de tara și de popr ci numai de propriile buzunare!?!... Una peste alta însă,felicitări d.lui ministru ca a deschis o lista la care ,cei curajoși și patrioti sa își arate dezaprobarea fata de acest act de lașitate al acestor asa ziși conducători ai tarii...
3
0
si eu cred ca e tembel, dar sa stam in banca noastra! politica externa este la la degetul mic de la picior, al presedintelui!
2
0
cine p l m i-a mandatat pe specimenele din politicul romanesc sa umple tara cu boratii din afganistan si siria? la alegeri n-a pomenit nimeni de o asemenea batjocura adusa Romaniei.
9
1
Ce pretenții sa ai de la un covrigăr care se bate cu cărămidă în piept de ceea ce a obținut. Am ajunj preșul tuturor, datorită unor analfabetii
13
0
Idiotul asta care a descoperit pixelul albastru, pupandul in posterior pe Basescu, pt a i justifica palma data copilului, are voie sa dea lectii?
4
10
Au dreptate bulgarii sa accepte doar emigrantii care au intrat prin Bulgaria. Din pacate, noi acceptam toate conditiile puse de Austria.
16
0
Acest retardat mai are voie sa vorbeasca? Sa se duca la puscarue nenorocitul!
5
14
sa te intorci tu cu Boculet si cu Wudrea.
5
14
Corecta observația!
20
3

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212