REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației:

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației:

A.F. 8 ianuarie 2023 | 00:00 536

„Treizeci de ani mai târziu, constatăm neputincioși cum creierii copiilor noștri, în loc să fie expuși cunoașterii, înțelegerii profunde a lumii, sunt poluați sever -de la influensărițe care vând pe bani grei apa în care s-au îmbăiat, la milioane de minute pierdute pentru a privi maimuțăreli pe TikTok. Suntem obligați să constatăm că dinamica tinerelor generații de azi nu este educația, nu este căutarea cunoașterii, ci o frenetică goană după divertisment, like-uri și alte mijloace de gratificare instantanee. Livrați lor înșiși constatăm că nu știu să fiarbă un ou.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica limbricul asta, sluga lui Basescu, ce s-a compromis iremediabil in povestea cu pixelul albastru, e un Hercule? Esti ridicol! E adevarat ca Basescu l-a pus (sau, poate, s-a oferit) sa faca munca murdara de a-l spala pe insalubrul Petrov, dar a-i atribui alt merit, unul nobil, cum incerci tu, e o insanitate. Din partea ta! Consulta un specialist, pana nu e prea tarziu...
2
0
OK. Dupa evenimentele din 1989,nu doar in educatie ci in absolut toate domeniile s-a facut mult rau. Tot felul de idei ,unele mai tembele decat altele ,au ajuns sa fie adunate si transformate in legi,masuri si alte alea,rezultatul fiind dezastrul la care am ajuns. Lipsa de interes pentru educatie,scaderea pana la aproape de zero a coeziunii sociale,desfiintarea increderii in institutiile statului,nu ca ar fi fost prea mare inainte,separarea Romaniei de propriile resurse,exodul masiv,toate sunt rezultatele inteleptelor conduceri ale tarii. Fiecare spune despre altul ca a facut ceva aiurea,fara sa arate cum se face bine. Latraturi intre decidenti si plansetul poporului sugrumat,asta se aude si se vede.
4
0
Printre putinii ministri ai educatiei care a incercat sa curete Grajdurile lui Augia ale invatamantului romanesc. Pacat ca n-a fost sustinut. Directori de gradinite si scoli numiti politic si care se comporta ca vatafii pe plantatie, cadre didactice nepregatite ca cer cadouri pe fata sau prin interpusi, programa scolara neadecvata care cere ca elevul sa-si umple creierul cu inutilitati pompoase. Acesta e viitorul Romaniei.
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513