REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Daniel Georgescu: Vama Veche și 2 Mai au fost aranjate și sunt gata să primească turiști

Daniel Georgescu: Vama Veche și 2 Mai au fost aranjate și sunt gata să primească turiști

A.F. 28 aprilie 2023 | 19:44 1231

Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, a transmis că falezele, străzile și spațiile publice din Vama Veche și 2 Mai au fost aranjate și sunt gata să primească turiști.

Daniel Georgescu: Vama Veche si 2 Mai au fost aranjate si sunt gata sa primeasca turisti

Daniel Georgescu

„Mâine începe mini-vacanța de 1 Mai! Deschidem sezonul pregătiți! Falezele, străzile și toate spațiile publice din Vama Veche și 2 Mai au fost aranjate și sunt gata să primească turiști!

Ne mobilizăm! – „Vrem să păstrăm curate și civilizate aceste branduri alternative ale Constanței și turismului! Fac un apel către turiști și toată lumea: Vrem un răsărit ca-n Vamă, nu printre munți de gunoaie!”, a transmis Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

„Ne așteptăm la un flux uriaș de oameni. Pentru spațiile publice - străzi, faleză, pista de biciclete - noi ne-am asigurat că totul este pus la punct, am suplimentat masiv stocurile - dau doar un exemplu - au fost cumpărați peste 50.000 de saci de gunoi pentru coșurile duble din zona falezei și 30.000 pentru colectatul de pe străzile principale. Iar în această perioadă vor fi  echipe de curățenie care vor schimba în permanență coșurile de gunoi și vor mătura străzile principale. Toată lumea va fi la muncă în aceste zile”, spune Daniel Gheorghe Georgescu.

 Curățenia trebuie însă și menținută! O localitate frumoasă este, totodată și curată!

„Fac apel la educația pe care știu că o au toți cei care iubesc Vama Veche și 2 Mai!  Vă rog, aruncați deșeurile la coșurile de gunoi! Strada nu este un tomberon public! Din respect – atât pentru cei care sunt la muncă în aceste zile tocmai pentru a se asigura că aveți o faleză curată dimineața, la răsărit, cât și din simț civic. Vă mulțumim și dorim tuturor – distracție plăcută în Vama Veche sau 2 Mai!”,  mai spune Daniel Georgescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016