REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 15 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6883
12.4° Constanța Marți, 15 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6883
 

Daniel Ghiță a demisionat din PSD: „Am fost executat politic de Ciolacu și de Elisabeta Lipă“

Daniel Ghiță a demisionat din PSD: „Am fost executat politic de Ciolacu și de Elisabeta Lipă“

A.F. 15 octombrie 2024 | 20:56 1244

Fostul kickboxer Daniel Ghiță, 43 de ani, a anunțat că a demisionat din PSD, partid pe listele căruia a intrat în Camera Deputaților în 2020. El acuză că a fost „executat politic” de președintele partidului, Marcel Ciolacu, și de secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu, „la comanda Elisabetei Lipă”.

Daniel Ghita a demisionat din PSD: „Am fost executat politic de Ciolacu si de Elisabeta Lipa“Daniel Ghiță

Cu mai puțin de două luni înaintea alegerilor parlamentare, unul dintre deputații PSD, Daniel Ghiță, și-a anunțat demisia din cadrul partidului condus de Marcel Ciolacu.

Este o despărțire cu scandal, după ce fostul luptător de K1 a fost coborât pe listele PSD pentru alegerile parlamentare. Inițial, partidul îi promisese că va fi cap de listă pentru județul Ilfov.

Într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, Ghiță a susținut că a fost „executat politic de Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, la comanda Elisabetei Lipă”. Pe deasupra, acesta afirmă că „noul PSD este vechiul PSD” și că „PSD are nevoie în Parlamentul României de hoți, trădători și corupți, să puteți voi fura liniștiți, în timp ce țara moare de foame”.

Daniel Ghiță a demisionat din PSD și lansează acuzații grave

Una dintre condițiile puse de Elisabeta Lipă pentru a accepta funcția de vicepreședintă a PSD în materie de sport a fost înlăturarea lui Daniel Ghiță din Camera Deputaților. Ce au de împărțit foștii sportivi? Ei bine, Ghiță consideră că forurile care conduc sportul românesc, de la ANS la COSR și federațiile sportive, funcționează în ilegalitate.

În această idee, el a depus la Senat o propunere de modificare și completare a Legii Educației Fizice și Sportului, nr. 69/2000. Unele dintre modificările propuse de fostul kickboxer vizau scoaterea COSR din Legea Sportului și obligativitatea ca federațiile să respecte Recursul în interesul legii (RIL) și să excludă din rândul membrilor afiliați cluburile de drept public, scrie gsp.ro.

De altfel, și în mesajul publicat astăzi, Daniel Ghiță a afirmat că „lupt cu un sistem mafiot din ANS, protejat de Premierul României” și a făcut acuzații grave, cum ar fi că foștii lui colegi din PSD ar „fura bani publici de la sportivii României, prin ANS, care sunt incompetenți și fac parte dintr-un sistem corupt”.

Mesajul integral al lui Daniel Ghiță

„Pentru că am demascat mafia din sportul românesc și furăciunile din ANS am fost executat politic de Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, la comanda Elisabetei Lipă. 

Dacă ești incompetent, și îngropi tot sportul românesc ajungi pe funcții cheie la PSD! Ghiță a fost prea corect, și nu fura bani publici, nu are contracte cu statul, și ne mai și demasca furăciunile din sportul românesc! Milioane de euro din banii românilor, în timp ce pentru seniori nu sunt bani! 

Mi-am asumat această luptă! Am fost singurul care a avut curajul să facă acest lucru în România! Lupt cu un sistem mafiot din ANS, care este protejat de Premierul României! Mi-am asumat această luptă! 

Nu am cum să las sportivii să moară de foame, să fie alungați pe afară. Am fost și eu sportiv de performanță alungat și umilit de politicienii români! 

Am dorit să îmi dau demisia  din PSD , acum un an, în decembrie 2023, dar am fost rugat de Marcel Ciolacu să rămân la partid, ca eu sunt latura suveranista din PSD. Ciolacu mi-a zis ca are mare nevoie de mine in PSD. A insistat să rămân, cu rugăminți, ca sunt apreciat de votanții PSD. Am crezut aceste minciuni, de fapt pregătea să mă distrugă politic. Așa cum face cu toți adversarii săi.

Listele de la PSD Ilfov au fost trimise de organizația PSD  cu subsemnatul pe primul loc la Ciolacu, după care am fost tăiat jos personal de pe listă de Marcel Ciolacu, în ultima zi, adică azi. Om fără coloană vertebrală, fără cuvânt și onoare!  

Nu mai contează ce vor votanții PSD? Mi-am dat demisia din PSD! Trebuia să o dau de mult timp! 

Nu pot să tac, să accept alte funcții, și să fac compromisuri când văd cum colegii mei fură bani publici de la sportivii României, prin ANS, care  sunt incompetenți și fac parte dintr-un sistem corupt. 

PSD nu a schimbat nimic! Noul PSD este vechiul PSD! Am crezut că o să existe un nou PSD unde vom face ceva pentru țara noastră. De aceea am intrat în acest partid.

Sistemul bolșevic de a executa pe toți adversarii politici, cum a fost executată și Gabriela Firea, Diana Șoșoacă, etc, arată că ne așteaptă o dictatură bolșevică, unde nu vom mai avea dreptul la libera exprimare și să fim patrioți în propria țară. Nu furi și nu ești corupt, nu ai șanse! 

Mă iertați, că nu pot să fur și să fiu corupt! De fapt, PSD are nevoie în Parlamentul României de hoți, trădător și corupți să puteți voi fura liniștiți, în timp ce moare țara de foame! 

Lupta continuă! Nihil Sine Deo!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-a stricat Anturajul, fraiere.
1
0
Mi se pare tragic. Cre ca a scazut IQ ul pesedeului. Nu c-ar fi fost prea sus.
0
1
Te așteaptă nea Simion, șeful de galerie. Ai loc asigurat in AUR.
3
1
din august 1944, legile in Romania sunt facute numai de semianalfabeti.
12
0
Cum să facă legi un semianalfabet
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445