REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Daniel Moraru: Îi felicit pe colegii mei din AUR pentru rezultate. Nu am de gând să mă întorc în politică

Daniel Moraru: Îi felicit pe colegii mei din AUR pentru rezultate. Nu am de gând să mă întorc în politică

Andreea VLAICU, Georgiana BOGLEA 15 iunie 2024 | 00:00 2542

Daniel Moraru a fost coordonatorul partidului AUR, însă a făcut un pas înapoi și l-a lăsat pe Mohammad Murad să se ocupe de bunul mers al lucrurilor în formațiunea politică de la malul mării. În prezent, Moraru este vicepreședintele Uniunii Naționale a Patronatului Român Regiunea Sud Est. Vineri, 14 iunie a.c., după ce a avut loc ședința în care UNPR a lansat un proiect pentru mediul de afaceri din Constanța, acesta a dat o veste bombă: nu mai este membru al partidului AUR. De vină ar fi chiar Mohammad Murad, care ar fi spus că își asumă câștigarea alegerilor cu condiția ca Moraru să fie suspendat. 

Daniel Moraru: ii felicit pe colegii mei din AUR pentru rezultate. Nu am de gand sa ma intorc in politicaDaniel Moraru

Deși a fost suspendat din partid, Daniel Moraru a preferat să păstreze tăcerea în acest caz pentru a nu afecta în vreun fel eforturile foștilor colegi din partidul AUR, din care a făcut parte până de curând.

Moraru: Nu am dorit să fac publică suspendarea mea din 16 aprilie pentru a nu influența în niciun caz eforturile colegilor din partidul AUR

Nu am dorit să fac publică suspendarea mea din 16 aprilie pentru a nu influența în niciun caz eforturile colegilor din partidul AUR. Ca să aducem o rază de lumină în această decizie a celor de la nivel central, pe data de 16 aprilie eu mi-am îndeplinit mandatul. În 15 ianuarie mi-am asumat organizarea în județul Constanța peste 90% din UAT-uri cu reprezentant în alegeri. Pe 16 aprilie acest fapt a fost îndeplinit“, a zis Daniel Moraru.

Moraru: Murad și-a asumat câștigarea alegerilor, cu o singură condiție: ca eu să fiu suspendat, reclamând faptul că îl sabotez

Totodată, acesta a precizat că de vină pentru suspendarea lui ar fi chiar Mohammad Murad, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean, care ar fi reclamat că-l sabotează. „Tot pe 16 aprilie candidatul la președinția Consiliului Județean, Mohammad Murad, și-a asumat câștigarea alegerilor, câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean, cu o singură condiție: ca eu să fiu suspendat, reclamând faptul că îl sabotez“, a declarat Daniel Moraru.

Moraru: După suspendare am asigurat în continuare spațiul logistic pentru partidul AUR

Totuși, acesta a ținut să precizeze că nu a făcut nimic pentru a periclita alegerile care au avut loc pe 9 iunie. Ba mai mult, deși a fost exclus din partid, acesta a continuat să asigure spațiul logistic pentru AUR. „Nu am făcut nimic în detrimentul partenerilor din partidul AUR, dimpotrivă ați văzut că și după suspendare m-am abținut de la orice comentariu și am asigurat în continuare spațiul logistic pentru partidul AUR, să poată să își desfășoare activitatea în mod corect. Am asigurat sediul și spațiul pentru desfășurarea inclusiv a aspectelor de ordin administrativ. S-a închis campania. Îi felicit pe colegii mei pentru rezultate. Mă așteptam ca pe data de 10 iunie Mohammad Murad, așa cum și-a asumat câștigarea funcției de președinte, să renunțe la titulatura de coordonator de campanie pentru că s-a terminat campania. El asta a fost până acum. Acum a transformat titulatura din coordonator de campanie în coordonator de filială județeană fără vreun comunicat, din partea centrului în acest sens. Îi urez succes. Nu am de gând să mă întorc în politică pentru că pentru mine acest exercițiu în cadrul partidului AUR este un exercițiu personal“, a zis Daniel Moraru.

Video:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai manglitorule, toți în AUR sunteți parcă de-o mamă. Javre, mincinoși și de toate cele
2
0
V-am pacalit ! V-am promis ca va trag apa la blocul groazei din Culmea, ca va fac sere, fintani, cuptoare de paine si incubatoare si na, ati votat degeaba ca nu va dau nimic. In continuare o sa va min t prin consilierul meu Cos min Hris tu, zis Bat man. Ha, ha, ha
9
1
Numai escroci în AUR cu tine în frunte. Dintre toți doar Gică Slabu mai e credibil
8
2
Ce tot ne bombardati cu poza ostasului pensionat si bugetar de lux? Vreti sa ne intoxicati?
15
0
Păcat,se alege praful de aur cu ăla și slugile lui la butoane.
12
6

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515