REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
33.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Daniel Moraru, noul acționar la Farul Constanța?

Daniel Moraru, noul acționar la Farul Constanța?

Virgil STOIAN 3 septembrie 2024 | 11:38 1569

Gică Hagi pare mai convins ca niciodată să cedeze clubul Farul Constanța. Potrivit informațiilor noastre, recent, „Regele” a ajuns la un acord cu Daniel Moraru pentru a-i ceda 10% din acțiuni. Totuși, se pare că nu a fost semnat încă un contract în acest sens, acest lucru urmând să se îmtâmple în următoarele zile.

Daniel Moraru, noul actionar la Farul Constanta?Gheorghe Hagi și Daniel Moraru

Se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun! Daniel Moraru este proprietarul companiei Midia International SRL, care se ocupă cu exportul animalelor vii către țările din Orient, din Portul Midia. Afaceristul are și alte firme care se ocupă cu pilotajul maritim ori cu parcurile fotovoltaice. Recent, acesta a fost implicat și în politică, fiind coordonatorul organizației AUR Constanța.

Daniel Moraru, noul actionar la Farul Constanta?

Gică Hagi declara, recent, că va rămâne cu un procent mic de acțiuni la echipa Farul Constanța și va fi doar antrenor. „Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă ma zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devine şeful mare…clubul să aibă continuitate. Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%! Las locul altuia dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternici” spunea Gică Hagi despre cedarea acțiunilor de la Farul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebuie vândute toate acțiunile și sa rămână manager la un hotel
4
0
M A R I C A, te strange gaurica !!!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516