REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nuntă cu 400 de invitați, pe 8 iunie. Ce tradiții se vor respecta

Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nuntă cu 400 de invitați, pe 8 iunie. Ce tradiții se vor respecta

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 162

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relația lor durează din 2022, iar pe 8 iunie se vor căsători religios. Prezentatorul Survivor All Stars a făcut primele declaratii despre eveniment, înainte de marea finală a emisiunii, din 30 mai.

Daniel Pavel si Ana Maria Pop fac nunta cu 400 de invitati, pe 8 iunie. Ce traditii se vor respectaDaniel Pavel și Ana Maria Pop

După nunta lui Daniel cu Ana Maria Pop, aceștia vor pleca în luna lor de miere, dar și într-o călătorie într-o destinație cu totul și cu totul specială, alături de fiul lui, Antoniu, în vârstă de 19 ani.

„Numărul (de invitați – n.red.) se pare că a ajuns la 400. (râde) O să fie foarte mulți oameni. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie. Eu plec în Dominicană, țin să precizez, pentru mireasă, știe draga de ea. (zâmbește) Am promis că vin și vin și voi fi cu câteva zile înainte, cu ajutorul Domnului”, a mărturisit Daniel Pavel, la Fresh by Unica.

Gazda Survivor All Stars a spus și cum i s-a părut procesul complex din spatele organizării unui eveniment de această amploare .

„Mie mi se pare totul foarte complicat. (râde) Probabil că e o opinie masculină foarte largă. Dar bucuria de pe figura miresei mele, a Anei, este extraordinară. De la aranjamente, cromatică, până la fluxul de oameni, în ce moment se întâmplă ce. Am prezentat evenimente, de la gale mari de șefi de stat și guvern, până la evenimente corporative, dar n-am fost niciodată protagonist”, a mai povestit Daniel Pavel, pentru unica.ro.

Daniel Pavel si Ana Maria Pop fac nunta cu 400 de invitati, pe 8 iunie. Ce traditii se vor respecta

Prezentatorul de la Pro TV a vorbit despre tradițiile pe care le-a îmbrățișat, dar și despre cele pe care nu le apreciază.

„Furatul miresei clar nu e pe nicăieri, nu va fi. Viitorul meu socru e general și nu apreciază subiectul acesta al furatului. (râde) Să știți că nici eu nu sunt un mare fan. Sunt foarte mulți oameni și vrem să fim chiar amfitrioni. Unde s-o duci? E o pădurice acolo, nici nu vreau să mă gândesc. (râde) Sper din echipa mea de filmare să n-aibă vreunul vreo idee”, a spus Daniel Pavel.

„Să spargem două pahare înainte de a intra. Cel mai probabil, dacă mă pot gândi la alte referințe culturale, se sparge ghinionul.

Și a insistat ea cu călcatul în biserică, să am grijă. Am zis: «Calcă-mă, nicio problemă!». Să mă calce mireasa ca să aibă the upper hand (un avantaj – n.red.). Bun, nicio problemă, calcă, fă tapping (dansează step – n.red.) (zâmbește)”, a mai mărturisit prezentatorul Survivor All Stars România, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436