REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Daniela Badea, iubita celebrului tiktoker Alin, primele declarații după ce bărbatul a fost săltat de polițiști în timpul unui LIVE

Daniela Badea, iubita celebrului tiktoker Alin, primele declarații după ce bărbatul a fost săltat de polițiști în timpul unui LIVE

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 595

Daniela Badea, iubita tiktoker-ului Alin, face primele declarații după ce partenerul ei a fost săltat de polițiști chiar într-un LIVE pe care aceasta îl făcea pe platforma Tik Tok. Fosta ispită de la Insula Iubirii ne-a spus despre ce s-a întâmplat, de fapt, și de ce oamenii legii au intervenit.

Daniela Badea, iubita celebrului tiktoker Alin, primele declaratii dupa ce barbatul a fost saltat de politisti in timpul unui LIVE

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Daniela Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, face primele declarații după ce iubitul ei, cunoscutul tiktoker Alin, a fost săltat de oamenii legii în timpul unui LIVE pe care îl făcea pe platforma Tik Tok, chiar în această dimineață.

Iubita celebrului tiktoker Alin, primele declarații despre ce s-a întâmplat. Daniela Badea spune de ce a fost săltat de polițiști pe LIVE.

În timp ce se afla în transmisiune în direct, oamenii legii au intrat în locuința bărbatului și l-au culcat imediat la podea, cu mâinile la ceafă. Alin s-a conformat imediat ordinelor mascaților ce au intrat în casa sa, iar cei care îl urmăreau pe bărbat LIVE au putut să urmărească întreaga operațiune, asta până în momentul în care unul dintre polițiști a văzut că se filmează în direct și a întors camera, ulterior oprind transmisiunea.

Daniela Badea ne-a spus și motivul pentru care iubitul ei a fost săltat de oamenii legii. Ea ne-a spus că totul s-a întâmplat pentru că Alin ar fi perturbat ordinea și liniștea publică în mod repetat.

Fosta ispită ne-a mai spus că acum se află la secție și că așteaptă să vadă ce se va întâmpla. Iubitul ei a dat mai multe declarații, au făcut rost și de un avocat și urmează să vadă cum vor decurge lucrurile de acum în acest caz.

”Nu s-a întâmplat nimic, ni s-a spus că a avut mandat de aducere din cauza perturbării liniștii și ordinii publice în mod repetatat, asta e toată acuzarea pe care o are, nimic altceva. Sunt aici la secție, să vedem ce se întâmplă. Nu l-au arestat, a avut doar mandat de aducere, a dat niște declarații, nu știu nimic momentan concret, dar știu că astea sunt acuzațiile”, a spus Daniela Badea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Zvonurile care circulă îi aduc lui Alin total alte acuzații

Zvonurile care circulă după această întâmplare spun că de fapt Alin ar fi acuzat de altceva, nu pentru că ar fi perturbat ordinea și liniștea publică. Oamenii mărturisesc că de fapt la mijloc ar fi vorba despre o înșelăciune și că bărbatul ar fi tras mai multe țepe la o tombolă pe care ar fi făcut-o în trecut pe rețelele de socializare.

Tot urmăritorii săi mai spun că poliția ar fi intervenit tocmai din acest motiv, după mai multe plângeri pe care oamenii țepuiți le-ar fi făcut. Daniela Badea însă spune că nimic nu este adevărat din ceea ce circulă online.

”Doamne ferește, niciodată în viața asta nu a făcut așa ceva, nu există așa ceva țepe, absolut nimic”, a mai spus Daniela Badea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303