REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. Când va naște vedeta? „Este sută la sută...”

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. Când va naște vedeta? „Este sută la sută...”

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 915

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Daniela Crudu a aflat ce sex va avea bebelușul. Viitoarea mămică este foarte fericită, după ce a aflat că va avea exact ce își dorea ea. Fosta asistentă TV va naște în luna mai a anului viitor.

Invitată într-o emisiune TV, Daniela Crudu a dezvăluit care este sexul bebelușului ei. Fosta asistentă TV este însărcinată în 16 săptămâni și a precizat că va fi mămică de fetiță. De asemenea, după cum a mai spus în nenumărate rânduri, numele îi va rămâne Daiana, exact cum și-a dorit încă de când a aflat că este însărcinată.

"Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a declarat Daniela Crudu, într-o emisiune TV.

Vedeta va naște în mai

Daniela Crudu va da naștere primului său copil în luna mai a anului următor. Deși primele luni de sarcină au fost foarte dificile, fosta asistentă TV se simte mult mai bine acum.

"Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău.", a mai spus Daniela Crudu.

Bianca Drăgușanu vrea să-i fie nașă copilului Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost colege de platou, dar și foarte bune prietene. Din nefericire, drumul vieții le-au despărțit, dar ele continuă să se susțină în tot ceea ce fac. Inițial, Bianca Drăgușanu a fost neîncrezătoare la vestea sarcinii, însă după ce s-a convins că este real, a felicitat-o pe viitoarea mămică și i-a propus să îi fie nașă copilului ei.

Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bebelusul se va naste cu silicon in creier si va suge silicon plus jizz de la vedeta torpiloare.
1
0
f interesant artikol, e 2 pana rame fetile astea, meserie nobilaa
1
0
ce dracu,le numiti pe toate curvele vedete.inseamna ca si centuristele....
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677