REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu tatăl fetiței sale

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu tatăl fetiței sale

Ana Maria Lipan 28 decembrie 2022 | 00:00 3422

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, va deveni în curând mamă de fată. În ultima vreme, fosta asistentă TV a fost discretă cu viața personală și deși a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, până acum, aceasta nu i-a dezvăluit identitatea.


După ce o perioadă a refuzat să ofere detalii despre cel alături de care va avea un copil, iată că bruneta a făcut cale întoarsă și a dezvăluit identitatea iubitului ei. Fosta asistentă TV a postat în mediul online o fotografie de cuplu în care și-a expus mândră sarcina avansată.
„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu trei săptămâni, potrivit libertatea.ro.

Fosta asistentă TV a evitat să posteze fotografii cu iubitul ei. „Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, a spus recent Daniela Crudu, conform sursei citate. 


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o c***a care se crede gospodina
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016