REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Daniela Gyorfi nu a petrecut niciodată de 1 Mai cu prietenii! Artista face mărturii emoționante

Daniela Gyorfi nu a petrecut niciodată de 1 Mai cu prietenii! Artista face mărturii emoționante

Ana Maria LIPAN 1 mai 2023 | 00:00 1399

Daniela Gyorfi sărbătorește azi Ziua Muncii la concerte și pe vremuri, alături de mama sa bolnavă. Iată ce mărturisiri impresionante a făcut artista.

Daniela Gyorfi nu a petrecut niciodata de 1 Mai cu prietenii! Artista face marturii emotionante

Daniela Gyorfi este printre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Deși pentru mulți artiști, perioada pandemică a fost destul de grea, se pare că Danielei i-a priit. Aceasta și-a cumpărat casă nouă și deja s-a mutat, alături de fiica și soțul ei și ca puzzle-ul să fie complet, a demarat și o afacere de succes.

Daniela Gyorfi, declarații emoționante de 1 Mai

Daniela Gyorfi ne-a mărturisit că din păcate nu s-a putut bucura niciodată de petrecerile de 1 Mai Muncitoresc, pentru că de când era mică a trebuit să aibă grijă de mama ei bolnavă. Acum, își petrece Ziua Muncii la muncă, adică pe scenă.

Daniela Gyorfi nu a petrecut niciodata de 1 Mai cu prietenii! Artista face marturii emotionante

"De 1 Mai cânt. Am la București, la Londra, la Vișina și mă întorc pe 1 seara acasă. Nu am plecat niciodată de 1 Mai la mare, la club, că eu am avut-o pe mama paralizată de când aveam 10 ani, deci asta a fost exclus. Nu petreceam. Eu am prins pe timpul lui Ceaușescu când se defila, dar te uitai la televizor că erau paradele comuniste, dar în rest nu am petrecut."

Cum reușește Daniela Gyorfi să facă față perioadelor stresante?

Când vine vorba de perioadele aglomerate și mai stresante, Daniela Gyorfi recunoaște că nu are niciun secret care să o ajute să le depășească mai ușor. Vedeta merge alături de soțul ei la evenimente și știe că el mereu se ocupă de tot ca atmosfera să fie ok.

Daniela Gyorfi nu a petrecut niciodata de 1 Mai cu prietenii! Artista face marturii emotionante

"Nu am niciun secret. Îl am pe George impresar și el se ocupă de tot, să fie totul super ok de la avioane și cazări. Nu avem zi de zi astfel de evenimente. Avem într-adevăr unele perioade în care este pe viață și pe moarte, dar ne și place ceea ce facem, iar eu nu simt o greutate sau o oboseală.  Eu așa sunt învățată, să am multe cântări în toate direcțiile, în toate părțile și în țară și în străinătate și peste tot", a mărturisit Daniela Gyorfi, pentru WOWbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303