REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 30 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6837
21.4° Constanța Vineri, 30 August 2024 Anul XX Nr. 6837
 

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Berăria H. Video

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Berăria H. Video

Deria ISLEAM 30 august 2024 | 00:00 621

Finala sezonului „Insula Iubirii” a fost un eveniment de neuitat, desfășurată într-un cadru vibrant și plin de energie la Berăria H. Atmosfera a fost electrizantă încă de la început, iar locul s-a umplut rapid de fani entuziasmați care au venit să își susțină favoriții și să trăiască magia emisiunii într-un mod diferit. Au fost prezenți și câțiva dintre concurenți, Danny Boy și Claudiu, mândri de „realizările” de pe insulă.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoIspitele sezonului 8, prezente la Berăria H

Insula Iubirii, fenomen național

Finala „Insula Iubirii“ a transformat Berăria H într-un adevărat furnicar de fani dornici să vadă deznodământul sezonului. A fost atâta lume, încât nu doar că s-a umplut hala interioară, dar și exteriorul berăriei a devenit neîncăpător. Cine ar fi crezut că o emisiune de televiziune ar putea aduna o asemenea mulțime, mai ceva ca la un concert sau un meci de fotbal?

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoFinala Insulei Iubirii la Berăria H din București, alături de Radu Vâlcan și ispite

Radu Vâlcan a urmărit finala alături de cei peste 2.000 de fani

Printre invitații speciali ai serii s-au numărat ispitele care au adus atât de multe momente dramatice și incitante în timpul sezonului, dar și Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii mult iubite și controversate „Insula Iubirii”. Acesta a acceptat cu bunăvoință să facă poze alături de toți fanii prezenți la eveniment.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoRadu Vâlcan

Video - Radu Vîlcan

Cum a prostit Danny Boy trei femei?

De asemenea, câțiva dintre concurenți au fost prezenți, inclusiv Danny Boy și Claudiu, care au avut ocazia să se întâlnească cu publicul și să împărtășească experiențele lor. Prezența acestora a fost cu adevărat un punct de atracție, oferind fanilor șansa de a asculta direct de la sursă poveștile și perspectivele lor despre provocările întâmpinate în emisiune.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoIspita Mădălina, Danny Boy

Danny Boy și Mădălina nu se mai ascund

Pe cât de interesantă a fost experiența pe o insulă exotică, fanii au venit pentru a mai afla câteva picanterii legate de viețile personale ale protagoniștilor din sezonul 8. După ce și-a înșelat iubita pe insulă, Danny s-a întors acasă cu aceeași hotărâre fermă… de a-și înșela și ispita cu o altă domnișoară.

Video - Finala sezonului 8, Insula Iubirii

Video - Finala sezonului 8, Insula Iubirii

Culmea, este vorba despre fosta iubită a unei ispite masculine, Beni. Cu un astfel de talent în jonglarea relațiilor, Danny pare să fi ridicat infidelitatea la rang de artă. Ironia face că, deși a intrat pe Insulă ca să-și testeze iubirea, a ieșit de acolo ca un adevărat maestru al încurcăturilor amoroase. 

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoDanny Boy, Claudiu

Claudiu, împăcat cu iubita, după fusta ispitei

Nici prietenul său, alături de care a apărut la Berărie, nu s-a lăsat mai prejos. Deși a declarat în emisiune că s-ar fi împăcat cu Simona, partenera alături de care s-a înscris la Insula Iubirii, Claudiu a stat toată seara după Ana Maria, ispita focoasă cu care și-a înșelat iubita încă din primele momente pe insulă. 

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoAna Maria, Claudiu

Video - Claudiu și Ana Maria

A jonglat cu trei femei și tot în picioare a căzut!

Cu toate acestea, Danny Boy a ieșit... câștigător! Mădălina, ispita de pe insulă, a ales să îl ierte, astfel încât cei doi au apărut la Berăria H împreună și au plecat ținându-se de mână. 

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoDanny Boy, ispita Mădălina

Ispita Larisa 

Larisa Mârtan, în vârstă de 24 de ani, a reușit să atragă rapid atenția concurenților încă din primele ore petrecute pe „Insula iubirii”. Cu o atitudine seducătoare, ea l-a cucerit rapid pe Robert Braia, partenerul Biancăi Mitroi. Deși între cei doi s-a format imediat o atracție puternică, povestea lor s-a încheiat mai devreme decât se așteptau. Idila lor s-a stins brusc, iar Robert, acuzat că a încercat să „scape” de pisicile partenerei sale, a fost eliminat din competiție după doar o săptămână.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoIspita Larisa (în partea dreaptă)

O privire de ansamblu asupra evenimentului

Evenimentul a fost completat de o atmosferă plină de distracție și energie, cu ispite atrăgătoare la tot pasul, care au făcut ca seara să fie și mai memorabilă. Organizatorii au reușit să creeze un ambient plăcut, unde participanții și spectatorii au avut ocazia să socializeze și să se bucure de o seară dedicată „Insulei Iubirii”.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoFinala Insulei Iubirii la Berăria H din București, alături de Radu Vâlcan și ispite

„Sampset”

Au fost menționate multe „inside joke-uri” din emisiune, glume dintre concurenți și ispite, expresiile virale ale lui Marcel și activități interesante. Fanii s-au bucurat de tricouri gratuite, tatuaje amuzante, brățări și unii chiar au câștigat abonamente gratuite pe o lună pentru a putea viziona emisiunea lor preferată.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoTatuaje gratuite cu expresii amuzante din sezonul 8

În ansamblu, finala sezonului „Insula Iubirii” la Berăria H a fost o experiență încântătoare, reușind să adune laolaltă fanii emisiunii și vedetele preferate într-un cadru festiv, oferind tuturor o seară de neuitat.

Danny Boy, papagalul de serviciu al Insulei Iubirii, s-a etalat la Beraria H. VideoFinala Insulei Iubirii la Berăria H din București, alături de Radu Vâlcan și ispite

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jurnalist de Cobadin cu limbaj de Poarta Alba , csf ... atat s-a putut
4
1
foarte bune articolul, felicitari !
1
3

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365