REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Dansatoarea profesionistă Roxana Gurău te învață cum să-ți menții un stil de viață sănătos. Video

Dansatoarea profesionistă Roxana Gurău te învață cum să-ți menții un stil de viață sănătos. Video

Deria ISLEAM 20 iulie 2024 | 00:00 287

Roxana Gurău este instructor, coregraf, dansatoare profesionistă și dansează de peste 18 ani. Este managerul unei școli de dans din Constanța și îndrumă oamenii către o pasiune, atât cursanții, cât și pe proprii săi asistenți, coregrafi în devenire. Ne dezvăluie în exclusivitate ce mănâncă în fiecare dimineață pentru a-și menține silueta și ne împărtășește cum și-a deschis propria școală de dans.

Dansatoarea profesionista Roxana Gurau te invata cum sa-ti mentii un stil de viata sanatos. VideoRoxana Gurău, Deria Isleam

A transformat un cabinet medical într-o școală de dans

Drumul către succes nu este ușor și nu este lipsit de greutăți, însă cu ambiție și perseverență, oricine își poate vedea visul cu ochii: „Bineînțeles că toate lucrurile frumoase sunt dificile, așa le apreciem și noi cu adevărat. A fost un drum greu, dar foarte frumos. A fost interesant. Nu era o școală de dans, erau cabinete medicale, deci am luat-o de la 0. Am avut persoane care au fost alături de mine, de la familie, la prieteni, la instructorii care sunt în această școală și am lucrat împreună. Am fost, am ales parchet, oglinzi, sunet, de toate. Am construit din cabinete medicale o adevărată școală de dans.”

Dansatoarea profesionista Roxana Gurau te invata cum sa-ti mentii un stil de viata sanatos. VideoRoxana Gurău

De ce este benefic să facem mișcare?

Fiind instructor de balet, dans contemporan și fitness, viața sa profesională este foarte activă. Se dedică întru totul schimbării pe care vrea să o vadă în orașul nostru, încurajând pe toată lumea să participe la astfel de activități care nu aduc decât bine în viețile lor: „Mișcarea înseamnă sănătate, aduce foarte multe beneficii, atât fizice, cât și psihice. Dau un exemplu: de la cursurile de balet care te ajută foarte mult să ai o postură frumoasă și corectă, o postură elegantă, până la fitness care înseamnă tonifiere, slăbire, remodelare corporală. Fie că ești copil, adolescent sau adult, te poți distra la cursurile de Salsa și Bachata, dansuri tradiționale. Vii de la muncă obosit, stresat, aici îți recapeți energia și vibe-ul acela de care avem nevoie și îl pierdem.”

Dansatoarea profesionista Roxana Gurau te invata cum sa-ti mentii un stil de viata sanatos. VideoRoxana Gurău

Micul dejun sănătos și rapid, secretul instructoarei de fitness

Roxana Gurău ne împărtășește un mic secret datorită căruia se menține într-o formă fizică de invidiat. Nu doar mișcarea o ajută, dar și faptul că are foarte mare grijă la alimentație. A fost bucuroasă să ne împărtășească două dintre rețetele sale cele mai simple: „Chiar azi dimineață mi-am făcut un mic dejun în 5 minute. Țin la o alimentație foarte sănătoasă. Nu avem de unde să ne procurăm aceste elemente, mâncare sănătoasă și de toate... fac tot posibilul să mă duc la țară, la bunicii mei, să-mi iau de acolo fructe, legume și carnea sănătoasă. Un mic dejun foarte ușor de făcut. Avem nevoie de una sau două banane, un avocado, puțin lapte de cocos, migdale sau fiecare cum vrea, ovăz, o lingură de miere, să-l facem și dulce, bineînțeles, că ce nu-i dulce nu e bun, nu? Punem și cacao, le mixăm și iese o cremă pe care o mâncăm de dimineață sau, de ce nu, și la prânz, o luăm cu noi și la serviciu.”

Dansatoarea profesionista Roxana Gurau te invata cum sa-ti mentii un stil de viata sanatos. VideoMic dejun sănătos și gustos

„Îmi mai fac de dimineață, când nu am timp să-mi fac acest mic dejun, clar, nu-mi lipsește niciodată sucul, sucul de apio sau de țelină, măr, cu morcov și sfeclă roșie.”

Dansatoarea profesionista Roxana Gurau te invata cum sa-ti mentii un stil de viata sanatos. VideoSuc de țelină, măr, morcov și sfeclă roșie

Constanța merită localnici sănătoși!

Constanța se deschide din ce în ce mai mult către sport, mișcare, activități frumoase datorită oamenilor care își dedică viețile unor astfel de cariere, fie că vorbim de dans sau fitness: „Ne bucurăm mult că sunt constănțeni doritori și vin la școala noastră de dans, și copilașii, dar și adulții, sau vin împreună, în familie, și este minunat. Fiecare rezonează cu stilul său propriu, fie că este dans, fie că este fitness.”

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712