REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Dănuţ Lupu, ridicat de polițiști de la aeroport

Dănuţ Lupu, ridicat de polițiști de la aeroport

Victor ROTARU 8 octombrie 2023 | 16:06 2678

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost adus în țară și preluat de polițiști de pe aeroportul Otopeni.

Danut Lupu, ridicat de politisti de la aeroport

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins în timp ce conducea fără permis. El s-a întors din Dubai duminică, 8 octombrie, în jurul orei 15:00, fiind preluat de pe Aeroportul Otopeni de polițiști pentru a fi dus în arest.

Dănuț Lupu era plecat din țară cu familia și a anunțat că va reveni în România, după ce a primit condamnarea. El a dezvăluit că va ispăși jumătate din pedeapsa dictată de instanță: va sta în spatele gratiilor aproximativ 3 luni și jumătate.

Fostul fotbalist a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, dar a făcut apel. În cele din urmă, lui Lupu i s-a respins solicitarea astfel că a fost nevoit să revină în țară și se predea.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o jegodie libidinoasa si betiva , inca din anii '90 umbla in BMW mort de beat, un desfranat care isi batea joc de femei, a venit timpul sa plateasca!!
0
0
Ridicati in slavi si faceti publicitate unor indivizi care tind spre zero. Asta e Lupu - un zero barat.
2
0
Domnule Lupu, in Grecia cand ati fost prins la furat, cum a fost ? Presa il ridica in slavi in mod gratuit, ca fiind un mare international. FALS. A FOST UN FOTBALIST CIRCAR. Implicat si un furturi de masini, etc
2
0
Lupule incercai tot timpul sa strangi gasti sa furi, ba autoturisme, ba geci, caracter infect... Strangesi gasti sa faci mafie
2
0
Israelul nu e o țara,free Palestina ,toți evreii afara din țara sau Arși pe rug,ucraina sa fie rasa de pe pământ împreuna cu locuitorii săi
4
3
albu prefectul beat fiind a omorât 2 oameni și a luat cu suspendare asta ce cct a făcut de ia cu executare? halal just
9
0
Beheeeheee Lupule de mâine te iau la stadion să vopsești gardul că înăuntru doarme leopardul
7
0
Ce mare emblema a fotbalului romanesc ?!? Un i*******r hot, condamnat in Grecia, implicat in trantirea de rezultate la pariuri sportive, alcoolist notoriu, s.a.m.d.
5
3
Un "mare" i*******r! "Cinste" judecătorilor! Huidu q omorât oameni și este liber!
7
1
Da de apreciat isprava acestor indivizi, au ridicat de la aeroport o emblema a fotbalului romanesc. Rușine, asa reușim noi sa ne afirmam, sa descreditsm, cred ca intenționat, astfel de modele demne dar greu de urmat. Drogații, escrocii, analfabeții, aurolacii sunt cei ce merita atenția specialilor noștrii, merita mai mult decât adevărații erou, eroi ce au ajuns batjocura unor nemernici plantați în funcții cheie. Tara care nu și merita valorile, tara care nu realizează cat de greu și cu cât efort, și renunțări s a ajuns la performante, performante la care analfabeții ce ne conduc nici nu pot visa
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712