REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Darul de nuntă, în vizorul ANAF! Mirii sunt nevoiți să renunțe la jumătate din banii primiți la nuntă

Darul de nuntă, în vizorul ANAF! Mirii sunt nevoiți să renunțe la jumătate din banii primiți la nuntă

Mirela PASCAL 9 august 2023 | 10:59 7894

După nunțile faraonice făcute de diverși baroni din politica românească, ANAF a luat în vizor banii nejustificați pe care tinerii căsătoriți primiți din partea invitaților.

Darul de nunta, in vizorul ANAF! Mirii sunt nevoiti sa renunte la jumatate din banii primiti la nunta

Darul de nuntă, în vizorul ANAF! În aceste momente, se are în vedere un nou proiect de lege care ar putea să îi oblige pe tinerii căsătoriți să își declare veniturile obținute din darul de nuntă la ANAF.

Darul de nuntă, în vizorul ANAF!

Totul a început după ce în presă a apărut declarația de avere a lui George Simion în care ca dar de nuntă figura suma de 400.000 de euro. Liderul AUR a negat că ar fi primit suma respectivă și că totul este un fake news.

În prezent, președintele partidului AUR se confruntă cu o verificare din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) legată de cheltuielile asociate nunții sale, inclusiv produsele pentru petrecere și cutia de donații, care a devenit subiect de discuții. Mai mult, ANAF investighează și aspectele legate de contul gestionat de Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni, aducând noi dimensiuni acestei controverse.În acest scandal a intervenit și Liviu Dragnea care susține faptul că George Simion și AUR, la fel ca și USR, sunt creația fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, alimentând și mai mult speculațiile care existau deja că AUR este partidul generalilor.

De asemenea, în vizorul ANAF riscă să intre și Diana Șoșoacă al cărui soț a fost condamnat luna trecută la 180 de zile de închisoare cu suspendare, plus plata a 180.000 de lei către stat și 2.500 de lei cheltuieli de judecată pentru ultraj, după celebrul scandal cu jurnaliștii italieni de la Rai pentru că soțul senatoarei a agresat un polițist.

În acest caz, decizia nu este definitivă și cu siguranță soțul o va ataca în instanță, însă pe Diana Șoșoacă o mai pot aștepta și alte surprize legate de vizitele la ambasada Rusiei, datoriile de la stat, din vremea pandemiei, și nu numai.

Cât despre darul de nuntă, un alt politician, fost ministru și actual purtător de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, care a făcut anul trecut nuntă mare cu peste 500 de invitați ar putea sa intre în vizorul autorităților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ok! Deci putinistul GEORGE SIMION trebuie sa plateasca 200.000 euro la ANAF. Corect? Iar putinista pesedista"AVOCATA lNTERLOPILOR" si fosta amanta a PR0XENETULUl Leo de la Strehaia, LAURA VICOL trebuie sa plateasca peste 50.000 euro la ANAF, adica jumatate din cei peste 100.000 euro declarati drept DAR DE NUNTA de la ultima sa nunta cu unul dintre lNTERLOPll pe care i-a scapat de parnaie. Daca nu se aplica legea si in cazul moscovitului GEORGE SlMlON, atunci legea a fost facuta degeaba. Marioneta Moscovei, respectiv chiriasul GEORGE SIMION (chirias care sta in chirie la adevaratul fondator al AUR si presedinte al AUR in acte, MARlUS DORlN LULEA, cel cu firmele de constructii care renoveaza cladirile Rusiei din Bucuresti si primestei bani de la Moscova pentru renovarile astea, bani care prin nunti "serbare campeneasca"si daruri de nunta, ajung in buzunarele lui George Simion si al altor"agenti rusi"tradatori de tara si de neam care militeaza pentru ROEXIT si scoaterea ROMANIEI din NATO)
10
1
O zici bine Truți, așa este, se fac nunți faraonice doare de fală , mirii nu rămân cu bani nici pentru a merge în concediu după nuntă iar bieții părinți rămân datorii la bănci pentru un ifos de doi bani , p rostul până nu este fudul nu e p rost destul )))))
4
1
Să se impozite 100% , așa poate vor renunța țăranii să mai facă nunți de p rost gust pentru carepărinții se împrumută pe 20 de ani de la bănci pt o aroganță de meltean doar pt că așa da bine .
7
2
De acord ! Si pe cei de GR.
6
1
Interziceti șoferii de TL pe străzile din Constanța.
23
2
Va sparg pe toți când ajung eu presedinte
2
9
Fumigena lansata de circarii anaf sau amatorii de rating; nu au practic cum sa verifice plicurile la nunti; o sa stea comisarul anaf la nunta si o sa noteze cat e in fiecare plic ? cei mai mari datornici sunt marile companii de stat de multi ani si apoi firme mai mici sau mai mari care fac evaziune la greu si pe care anaf nu este in stare sa-i verifice din incompetenta, coruptie sau amandoua; suntem pe ultimul loc in ue la colectari la mare distanta de altii si tot acolo o sa ramanem mai ales ca vin si alegerile
24
3
CORRECT ! Cand faci asta, sigur este vorba de niste multi Euroi pe care nu-i poti justifica.
7
0
Sigur ai avut ceva de ascuns de ti-ai trecut darul de la nunta in declarațiile de avere. Prin asta ai motivat ceva venit greu de demonstrat.
11
2
si noi va avem in vizor sa va dam jos pe toti la alegeri, sa vina altii noi ca voi ati furat tot
20
2
alooo dar de ce nu verificati familile care au PFA -au 5-6 ani de munca si apar cu 2 apartamente 2 masini plus chelt de zi cu zi si au pana in 40-42 ani cum dracu au facut atatea lucruri ca alti muncesc o viata intreaga si nu ajung nici macar la batranete sa aibe un trai decent
13
5
Platiti va naibii darile, nu stiti cum sa va alegeti nuntasi cu dare de mana sa va ramana cascavalul. Lumea civilizata refuza cadourile si accepta dor ceva simbolic. Va uitati stramb la t****i dar sunteti la fel ca ei si urlati ca e meniul scump. Numai ciorile spun ca iti dau sa mananci si apoi iti cer de 3 ori banii horacailor.
13
3
Si ai copiilor politicienilie de ce nu ii ia anaf in vizor. Sau anaf sunt doar niste sclavi p****i care vor sa fure de la saraci ?
16
2
Cand o sa iesim in strada si o sa va detonam pe toti jegosii astia de la anaf , presa , politicieni nu va linistiti . Daca o sa o mai forteze mult de toate cacaturile astea sa justificam noi banii . Ei au fost niste hoti nenorocioti toata viata lor baga mi as p…a in ei
18
5
Până nu v-om ajunge noi tineri la conducerea țări nu v-a fii bine în țară. Ști ce zic?
3
13
Cand va deconta ANAF-ul,muzica si mancarea,atunci sa ia taxa...pana atunci,multa mu*e cu kkt
29
3
Numai știu ce sa inventeze astea de la guvern și mizeria aia de ANAF. Nu am văzut Eliminate pensiile speciale, voucher de vacanta la bugetari, din evazioniști astea de la putere unul nu a fost executat de anaf. Primari, parlamentari, senatori fura cu sacul de la buget și tot fraierii sa le acopere cheltuielile. Dar cea mai mare o au cetățenii ca nu se razvratesc si nu ies în strada, stau ca prostii sa fie călcați în picioare, deși sunt buzunariti de stat la greu.nstatul roman cel mai mare interlop.
28
7
Mă secați la Co aie cu atâtea taxe.Cand borfașul de Catu se spărgea in figuri cu banii țării acum ați ajuns la concluzia că bugetul țării are o gaura de 37 miliarde.Verificati pe toți care au băgat chiriași in case,apartamente,viile sa plătească impozite la ANAF.
21
5
Faceți frate nunți faronice dacă vă permiteți dar fără dar dacă suferiți de opulenta (a se înțelege prostie) , altfel , o mică petrecere în familie ar fi mai mult decât suficient pentru serbarea evenimentului și nu ar duce la eforturi financiare majore din partea mirilor , în mod sigur că ar fi mult mai civilizat și de bun simț decât acestă grandomanie de p***t gust care este în ziua de azi .
24
4
Banii sunt nejustificati doar in mintea bigotă ingustă a Anafului. Restaurantul dă chitanță de consumatie fiecăruia care dă dar, si 70% din dar devine deductibil , practic se stie că darul innprimul rândxacoperă meniul. Restul se impozitează eventual cu 16%.
13
6
Ar fi ceva dacă s-ar duce în pensii, parca vad ca se vor rispi aiurea. Sa vedem ce iese, miroase a mare prostie. Un fel de bacșișul ospatarilor. Urmeaza ciubucul frizerilor și taximetriștilor???
17
3
Este un pas înainte , în acest fel f mulți vor renunța să mai facă nunți somptuoase de nivelul familiilor regale pentru care se împrumută familiile mirilor și pun la cheltuieli excesive atât rudele cât și prietenii iar singurii care se îmbogățesc peste măsură sunt proprietarii localurile unde se organizează astfel de evenimente iar cel mai jalnic meniu ajunge să coste minim 100 de euro de persoană fără băutură , fructe , dulciuri , decoruri , iar ospătarii și bucătarii se plătesc separat , faceți frate nunți modeste ca afară nu țigăniile astea care se organizează acum, suntem rupți în c*r dar cheltuim zeci de mii de euro pe care familiile mirilor de cele mai multe ori nu le au pt o nuntă iar mirii de cele mai multe dăți abia rămân cu bani pe lună se miere .
20
7
Dă-ne Doamne, că fraieri găsim noi
6
0
Sacalii astia stau la panda ca talharii la colt de strada... Nu poti sa castigi un ban fara sa te buzunareasca, dar cand este vorba de transparenta banilor, suntem flituiti...
30
3
Ma doare la freza ca eu am strâns aproape 50 mii E la nunta si nu mai au ce sa mi ia. Daca nu credeți verificați declarația de avere.
7
7
ati uitat de Olguta
15
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016