REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Datcu, de la Pescăria lui Matei, vrea un restaurant și în Costinești

Datcu, de la Pescăria lui Matei, vrea un restaurant și în Costinești

Andreea VREJOIU 11 februarie 2023 | 00:00 5504

Afaceristul Datcu, de la Pescăria lui Matei, din Agigea, vrea să-și extindă afacerile și în stațiunea Costinești. Mai exact, acesta intenționează, prin societatea Pescăria lui Matei SRL, să ridice un nou restaurant, dar și 12 imobile kubix, în Costinești, pe strada Portului. În acest sens a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare în vederea emiterii acordului de mediu.

Datcu, de la Pescaria lui Matei, vrea un restaurant si in CostinestiMatei Datcu

În Costinești, pe strada Portului, în viitorul apropiat, ar urma să fie ridicat un nou restaurant, dar și 12 imobile, tip kubix. Investiția ar urma să fie edificată de patronii societății Pescăria lui Matei SRL, fiind vorba despre societatea care administrează, printre altele, și Pescăria lui Matei din Agigea. În acest sens, societatea a depus recent la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire imobil P+1E restaurant, construire 12 imobile parter kubix – căsuțe de închiriat, amenajare zonă lounge și terasă restaurant, amenajare și împrejmuire teren, organizare de șantier”.

Societatea Pescăria lui Matei SRL a fost înființată în anul 2011 și are sediul în Agigea, pe strada Meduzei, numărul 4. Unic administrator și asociat este afaceristul Datcu Matei Alin. În 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, un profit de peste 6 milioane de lei, dar a înregistrat și datorii de 936.663 lei și de 45 de angajați.

Datcu, de la Pescaria lui Matei, vrea un restaurant si in Costinesti Cristian Cîrjaliu

Cîrjaliu: Pescăria lui Matei a băgat mulți bani împotriva mea

Într-un interviu în cadrul cotidianului Replica, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu declara:

”Pescăria lui Matei a băgat mulți bani împotriva mea, a plătit campanii de denigrare, o să vedem ce cadrul legal vom găsi, ca să nu mai avem astfel de cazuri. Au demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea mea, se chinuie de patru luni se le strângă. Lumea le închide ușa în nas. Îmi spun cetățenii că sunt indignați de ce se întâmplă, spun că sunt hărțuiți și mințiți. Se duc la bătrâni și le spun că strâng semnături pentru strângerea câinilor de pe stradă, nu pentru demiterea mea. Omul în vârstă, are încredere și semnează. Ei provoacă o mare fraudă. În secunda doi, după strângerea semnăturilor, voi face plângere”, a spus primarul.

Datcu, de la Pescaria lui Matei, vrea un restaurant si in Costinesti

Pescăria lui Matei a fost amendată de polițiști

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, cu privire la Pescăria lui Matei, din Agigea. Mai exact, este vorba despre faptul că nu ar fi respectat programul de funcționare conform măsurilor luate în contextul pandemiei de Covid-19. Astfel, administratorul (Matei Datcu) a fost amendat cu 5.000 de lei. Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța s-au sesizat din oficiu, la data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, cu privire la faptul că o societate comercială, cu punctul de lucru în comuna Agigea, desfășoară acte de comerț, fără a respecta măsurilor stabilite în context COVID-19, respectiv programul de funcționare prevăzut de normele legale în vigoare. Potrivit informațiilor noastre, este vorba de Pescăria lui Matei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru acela care a comentat celor care vin in Lazu si-n Agigea... Du-te in cartierele vechi ale satului Agigea si vei vedea exact ceea ce ti-am scris mai jos. Strazi neasfaltate, caini vagabonzi printre blocuri si pe strazi, strazi asfaltate si pline de gropi, canalizare efectuata dar nefunctionala si fara bransamente. Asta in contextul in care vorbim de satul vechi. Foarte multe lucruri sunt in neregula, de aceea multi dintre locatarii satului Agigea nu mai doresc aceasta ineficienta a conducerii din primarie. Asadar, "smekeria" este la primarie nu pe teren.
0
0
voi astia care veniti in Lazu si Agigea si cumparati teren in camp cu 5 euro mp si apoi urlati ca vreti strazi canalizare asfalt lumin apa nu s-a inventat smekeria la voi si vorbiti si cu aia de lotizeaza terenurile, le vand si apoi noii proprietari iar vor de toate dar strada este proprietate privata si nu poate interveni nimeni. Va place sa dati din gura ca nu aveti dar toti sunteti pusi pe prosteala
4
1
...e un userist infocat, posibil si sub acoperire, ca de...
4
1
Daca ai ceva de rezolvat in primaria Agigea, esti directionat sa treci pe la primar sa te verifice daca numele tau este pe listele celor care au semnat inpotriva lui, inpotriva modului in care guverneaza primaria. SI de aici circul. Sondajul a fost facut acum doi ani in comuna Agigea si multi dintre locuitori si-au spus punctul de vedere pentru cum arata Agigea in zilele noastre, zone fara canalizare (chiar daca tevile sunt trase multe dintre gospodarii nu-s racordate) , strazi neasfaltate, caini vagabonzi, parcari auto insuficiente etc etc. Culmea este ... avem statie de asfaltare , iar acomuna are strazi neasfaltate.
3
2
da servirea e buna dar si preturile. si clientii care de care mai mecher. inainte militia cutreiera restaurantele, cine vine des, cu ce se ocupa, etc.
7
2
daca la agigea nu a reusit se muta la Costinesti ca acolo e o prada mai usoara. poate gaseste niste facturi sa le coloreze
6
3
Sa ia cu el la Costinesti si mustele din restaurantul de la Agigea.
14
3
Nu esti nici informat, nici informator , nici nimic. Esti doar pros.t.
7
3
Cand vad stiri gen imi aduc aminte de micii comercianti romani, executati de nemtii lidl si kaufland ca preturi mai mici, culmea, aceeasi clienti care se duc la Lidl ca e mai ieftin, ii gasesti in week la gasesti la Pescaria lui Matei etc restaurante unde nu se mai uita la preturi, e ireal, astia cu adaos de 1000suta traiasc bine merci, fac milioane de euro profit, si aia care isi duc o familie in carca au dat faliment... cum o gandeste lumea asta e de neinteles
14
4
Carjaliu si Datcu se judeca de mult timp fiindca primarului nu-i placea afacerea care mergea prea bine. Amandoi vor avea de pierdut la greu din aceasta lupta. Carjaliu a apelat si la marele p******r Nitza ca sa-l bage pe Datcu in belea si acesta s-a conformat imediat ( gurile rele spun ca fratele lui Nitza face blocuri in Agigea ). Datcu si-a angajat echipa seriosa de avocati care se pare ca il biruie pe Nitza mai ales ca acesta e bagat in tot felul de anchete de sefii lui de la Bucuresti. Concluzia este clara doi romani care in loc sa-si vada de treaba vor sa-i moara capra vecinului. Viata o sa-l pedepseasca pe cel vinovat.
23
2
Niste analfabeti țărani
9
7
Mai aveți în frigidere de acum 20 de ani?...
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510