REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.6° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
29.6° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

David Popovici, motiv de scandal între CS Dinamo și CSA Steaua

David Popovici, motiv de scandal între CS Dinamo și CSA Steaua

A.F. 24 septembrie 2023 | 00:00 16013

David Popovici a fost motiv de scandal între cluburile departamentale CS Dinamo şi CSA Steaua. Acum, omul numărul 1 de la Dinamo s-a decis să dea cărţile pe faţă.

 David Popovici, motiv de scandal intre CS Dinamo si CSA SteauaDavid Popovici

Popovici a fost legitimat la echipa Armatei, dar marii rivali au reuşit să-l ia. Acum, Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a dat toate detaliile reuşitei. Mai mult, şeful lui Dinamo a vorbit şi despre cei 19 sportivi calificați deja la Paris 2024. Vedeta incontestabilă a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare este înotătorul David Popovici.

Ionuț Popa recunoaște că el a fost singurul care a crezut că un astfel de transfer se poate materializa, conform prosport.ro. Mai mult, au existat contre dure şi cu cei de la echipa Armatei. „Eu am fost cel care a abordat familia Popovici. N-am vorbit cu nimeni în jurul meu. Am întrebat o singură persoană cu notorietate în sport!

Și mi-a zis că cei de la Steaua au legătură cu federația, că nu se poate, că e imposibil… Am zis, stai așa, de ce să nu încercăm? E totuși David! Îi expira contractul la 31 august și am considerat că putem avea o discuție…

Și că putem sta de vorbă să ne asculte un punct de vedere. Și l-am contactat pe domnul Mihai Popovici. A trebuit să discut cu vreo 4 persoane să ajung la el! Am vorbit noaptea, pe la 12, 1, nu știu cât era ceasul… A spus că vine la o discuție.

Era și domnul Cosac! A venit și țin minte că am discutat și, la un moment dat, i-am pus tatălui lui David o hârtie în față. Să treacă salariul pe care și-l doresc ei. Eu vreau să fiu sigur că nu-l dezamăgesc și invers. Apoi și el a zis la fel, nu-i nevoie de hârtii.  A fost de acord imediat, am trimis contractul, l-au studiat cu avocații, în trei ore s-a semnat!

M-au sunat cei de la Steaua să-l las în pace! Le-am explicat că nu pot sta în calea sportivului dacă el își dorește asta. În plus am negociat după expirarea contractului, ceea ce este perfect legal”, a declarat preşedintele dinamovist, conform sursei citate, scrie sportbull.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712