REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor!

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor!

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 415

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a trecut prin momente de coșmar în ultima perioadă, iar abia de o lună de zile viața lui a intrat pe drumul cel bun. Tânărul de 26 de ani a suferit mult din cauza unor probleme grave de sănătate, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro vorbește despre aceste clipe. De ce a fost nevoit să ia o pungă de pastile.

David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, a ajuns pe mainile medicilor!

David Pușcaș, în vârstă de 26 de ani, este fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Tânărul a trecut prin momente greu de imaginat, asta deoarece de mai multă vreme acesta nu a fost tocmai bine și ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, și care au fost motivele.

Abia de o lună viața lui a intrat pe drumul cel bun, căci până atunci a fost nevoit să ia antidepresive și pastile de reglare a emoțiilor, căci medicii l-au diagnosticat cu borderline, o tulburare de personalitate care se manifestă prin furie, crize, dar și frica de a nu rămâne singuri. David Pușcaș ne-a declarat că a trebuit să meargă și la psihiatru, încă nu a putut să se țină prea mult de aceste vizite din cauza lipsei banilor.

 ”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

El ne-a mai povestit că toate acestări stări urâte pe care le-a avut sunt consecințe a trecutului său. Tânărul are doar o singură persoană care îi este aproape, prietena lui, Sarah JSun, care i-a fost întotdeauna alături în ultimii ani.

”Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult, abia acum la 25 de ani m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un trecut oribil. Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin”, a mai zis el.

A luat viața de la zero! S-a angajat și s-a mutat într-o garsonieră de lux

Acum, David Pușcaș a decis să-și ia viața de la zero, astfel că tânărul s-a angajat pentru un brand de haine și e foarte mulțumit de ceea ce face. El mai spune că s-a și mutat din apartamentul unde în urmă cu doar câțiva ani a fost bătut și traumatizat. David a decis să-și ia cu chirie o garsonieră de lux de care e foarte mândru.

”Lucrez pentru un brand de haine în momentul de față, fac absolut tot, online, vânzări, shooting, promovarea firmei, îmi place foarte mult, îmi place tot ce înseamnă artă. M-am mutat în sfârșit din garsoniera groazei, unde mă mutase mama, m-am mutat într-o garsonieră super luxoasă, am geam de sticlă la baie, plasmă. Eu de când am plecat de la mama n-am avut chestiile astea, m-a mutat ea unde a considerat că e mai ieftin, dar acum m-am mutat și eu bine, îmi plătesc singur absolut tot”, mai zice tânărul.

După ce își termină programul la locul de muncă, David Pușcaș are timp și pentru el. Tânărul spune că vine acasă cu mare plăcere și nerăbdare să se aranjeze, să facă ordine în garsonieră și să intre și pe TikTok, acolo unde are o comunitate mare.

Oamenii îl recunosc și spune că mai toată lumea îl întreabă de mama lui, Luminița Anghel, dar deja a început să-l deranjeze aceste întrebări care sunt puse tot mai des.

”Când termin munca merg acasă, mă aranjez, am grijă de mine, am avut o perioadă în care nu îmi mai păsa deloc de felul în care arăt, acum mă duc acasă și fac curat, îmi place să mențin ordine, intru pe TikTok, fac live-uri pe Tik Tok, toată lumea mă întreabă tot timpul de mama, oamenii mă recunosc, dar deja m-am săturat să mă întrebe toată lumea de ea”, ne-a mai zis David Pușcaș, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303