REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

De 1 Decembrie, la Poarta Albă, iahnie de fasole mănâncă doar angajații, deținuții se uită

De 1 Decembrie, la Poarta Albă, iahnie de fasole mănâncă doar angajații, deținuții se uită

Valentina CAMARA 19 noiembrie 2022 | 00:00 6738

Crăciunul este una dintre cele mai așteptate și respectate sărbători religioase care celebrează Nașterea Domnului Iisus Hristos. Din păcate, mulți dintre angajați sunt nevoiți să muncească în aceste zile de sărbătoare, dar se pare că sărbătoarea vine cu un meniu special pentru angajații Penitenciarului Poarta Albă, aceștia fiind răsfățați cu bucate alese, atât de Crăciun, și Revelion cât și de ziua Națională a României, 1 Decembrie. În acest sens, Penitenciarul a lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată fiind de 11.000 lei.

Penitenciar Poarta Albă

O mare parte a angajaților români care lucrează atât la stat, cât și la privat, vor beneficia în luna decembrie, cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, de zile libere sau chiar prime. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată fiind de 11000  lei, echivalent a aproximativ 2.226,42 euro.

Cu toate astea, există și angajați care au neșansa de a lucra în aceste zile, printre aceștia numărându-se și angajații Penitenciarului Poarta Albă.

Meniu penitenciar

Angajații penitenciarului vor primi de ziua Națională a României, 1 decembrie, mâncare specifică precum: iahnia de fasole, cârnăciori, cabanoși cu salată de murături, iar ca desert ecler și Coca Cola.

Și cei care petrec Crăciunul muncind au parte de masă festivă, din partea penitenciarului, aceștia, vor primi sarmale, carne de porc sau de pui și ca desert eclere și prăjitură șarlotă. De Revelion, personalul va primi friptură de porc la grătar sau la cuptor cu cartofi prăjiți și salată asortată, iar ca desert eclere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe timpu puscatului au fost frontieristii,pentru violatori ,hoti ,borfasi nu.
0
0
Sunt acolo pentru pedeapsa , nu pentru mese festive...
5
1
Alooo cei care comentează ori ce a face un deținut anafara de cei care violează că sunt și eu contra la așa ceva tot oameni sunt fiecare este pedepsit pentru cea ce a făcut nu mai judecați pe alti și care le sete frica că stă la muncă an frig sa se duca la pârnaie că tot pentru oameni este făcută mulțumesc
1
4
Sa -i intretina familia in inchisoare. Sa le plateasca masa, cazarea , salariile angajatilor penitenciarelor,etc.Nu suntem obligati sa-i tinem noi . La ei nu se fac economii ? Trebuie sa-i tinem in puf ,ca atunci cand scapa sa fie in forma pentru hotii si violuri.La munca cu ei.
6
0
La munca fotuvangura de lepre. Cel care a infaptuit o fapta cu buna stiinta, nu merita nici macar paine. Turta si apa. Asa, trai neneaka, cum sa nu faci fapta? Recunoaste fapta, si deja se gandeste la alta! Acum ca a venit si frigul, stati cuminti acolo, sa nu va dea afara!
8
3
hotii, violatori, borfasii ar trebuii s a aiva meniu de ...munca la mesele ...zilnice pe timp de ...nelimitat, ei nu se vor indrepta niciodata!
5
0
bai vali camara daca ai fi violata de un nenorocit ca astia ai mai plinge de mila lor?
6
0
vai saracii pirnaiasi,stau la caldurica si eu srau in frig,mincarica,mai o excrocherie cu metods accidentul,trece ledeapsa,n u au cirnati.ba,ati venit la pirnaie sa faceti ula mare?munca silnica sa va platiti cazarea,gaborii si fapta facuta,nu mincare si scandal ca udrea,pe banii furati de la noi.va aduc eu cirnaciori,scot bani din bAnca,hai sictaiar!
10
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513