REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.8° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit daruri pacientelor din Constanţa

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit daruri pacientelor din Constanţa

Andreea Vlaicu 1 martie 2024 | 09:55 1003

Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum cere tradiţia. De aceea, de 1 Martie, toate doamnele şi domnişoarele internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa, la secţiile exterioare Agigea, Eforie, Casa Soarelui, Palazu şi la Dermato-venerice, cat si la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, au primit mărţişoare, iconiţe cu Măicuţa Domnului şi flori din partea societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. 

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit daruri pacientelor din Constanta pacientele au primit flori

Mai mult, toţi pacienţii au avut parte şi de un meniu de sărbătoare. Micul dejun a fost compus din Ceai de fructe de pădure cu lămâie, Şuncă de Praga, Unt, Caşcaval, Brânză topită cu smântână, Brânză proaspătă de vaci, Ou fiert, Miere, Gem de căpşuni iar la supliment, Biscuiţi, Lapte dulce şi Iaurt natural.

Masa de prânz a fost delicioasă şi a constat în: Ciorbă ţărănească de purcel, Supă ţărănească de pasăre cu tăiţei de casă, Supă de legume à la grec, Supă strecurată de legume, Frigărui de porc cu piure de cartofi, Vrăbioară mânzat la tavă în sos de roşii şi piure de cartofi, Vrăbioară mânzat rasol şi piure cartofi, Piure de cartofi cu brânză de vaci, Salată de castraveţi cornichon muraţi şi Salată de varză albă cu morcovi, Salata de sfecla roşie.

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit daruri pacientelor din Constanta pacientele au primit flori

La desert, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit Prăjitură cu ciocolată, Portocale, Napolitane, biscuiţi cu cremă, compot, măr copt cu stafide, mere, ciocolată, croisante cu ciocolată, biscuiti cu cremă de vanilie, fursecuri cu fructe şi alune.
La cină, pacienţii au avut pe masă Ceai de fructe de pădure cu lămâie, Piept de pui la tava si spaghete în sos de smântână, Piept de pui la tava si spaghete în sos de roşii, Saramura din piept de pui cu mamaliguta, Mamaliguta cu specialitate Delice si smântână, Spaghete cu brânză proaspătă de vaci, Pulpe de pui la cuptor.

Desertul a constat în biscuiţi şi prăjitură de casă.

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit daruri pacientelor din Constanta pacientele au primit flori

Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. Îi rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească“, a declarat Camelia Ghioc, reprezentantul Arimex Comexim 2000, societate care asigură hrana zilnică pacienţilor din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce reclama basita
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245