REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

De când e ginerele lui Cușu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

De când e ginerele lui Cușu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

Mirela PASCAL 24 iulie 2023 | 00:00 11062

Dumitru Cușu este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța. Deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, dar și restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia. Cușu mai deține și hotelul Belona din Eforie Nord, acolo unde viitorul ginere, Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, și-a deschis o afacere cu... burgeri, înghețată, clătite și alte dulcegării. Generos socrul, generos!

De cand e ginerele lui Cusu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

Fiica lui Dumitru Cușu, Maria, se iubește de ceva timp cu fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe.

De cand e ginerele lui Cusu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

Relația lor pare să fi ajuns la un alt nivel, cei doi având planuri de căsătorie. Și, cum socrul este unul dintre cei mai potenți financiar oameni de la malul mării i-a dat o mână de ajutor și ginerelui.

De cand e ginerele lui Cusu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

Costin Gheorghe și-a deschis o afacere chiar în fața hotelului Belona, al lui Dumitru Cușu.

De cand e ginerele lui Cusu, Costin Gheorghe e mare businessman la Eforie! Video

Costin și-a adus și prietenii la mare, ca să-i promoveze afacerea, cum ar fi Alex Delea, de la Survivor. Și sora lui Costin Gheorghe îl ajută să-și dezvolte ”cârciuma”, dar și fiica sportivului, dintr-o relație anterioară.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina anaful prin eforie sa intrebe neamurile astora din consiliul local de unde au atatia bani Vile peste vile, multe spatii de joaca pentru copii unde se face evaziune fiscala O fi bine nea m**e in mercedes?
2
0
fotbalist ? unde ? la judeteana poate. Nu am auzit niciodata de el
8
1
Cipanii sunt ultima ,,speta,, din rasa de macedoneni . Ele inculte,fudule...ei tivichei ..Murdaresc tot ce ating !
9
4
Singurii care fac calculul la profit odată la 4 zile sunt cei de la PINDU. Nu au ei treaba ca vine sfârșitul lunii și trebuie sa plătească tva, impozit pe profit, contribuții la salarii, salariile angajaților. Asta șmecherie. Ăștia de la PINDU au audiențe când sunt plictisiți. Se înghesuie makidonii sa îi sune ca să le dea bună ziua. După că ce cântă în scârbă la nunți doar 3-4 ore, mănâncă meniu de nuntaș, beau bautura nuntașilor, mai rămâne sa "înțepe la găurică" și mireasa cu nașa. Cum mă să dai la niște lăutari cu 4 clase 6-7000 de euro pe seară? Pai ma makidoni, voi vă meritați soarta mă nebunilor. Păi la banii ăștia, alde PINDU meritau să fie puși să și gătească meniul de nuntă în bucătărie pentru nuntași. Porma vă mirați că își ridica blocuri.
16
0
Tot la tarabe a ramas si asta ca si mine
6
0
Huideoooo....la uzină cu voi!!!
9
1
Pe Costin l am vazut pe plaja vindea porumb si gogosi
13
1
Atacul la persoana este condamnabil, problema e vis a vis de calitatea articolului... și implicit a autorului. Atât poți, atât scrii.... astfel de articole vizeaza evident generarea unor comentarii negative din partea cititorilor...
10
7
Costin si Maria sunt un cuplu misto!! Ambii frumosi si de succces, bravo lor, sa le fie de bine si sa se bucure de viata!!
9
13
Și când te gândești ca în trecut Costin era prieten la cataramă cu Carabaș. Cine s-ar fi gândit că se va ajunge în această situație.
12
4
Lepadaturile astea nu se mai satura!
16
2
Maria Cușu a rămas cu Costin Gheorghe, iar Stelian Carabaș cu Pelé. Asta DA soartă.
21
0
Cu plângerea la poliție nu se rezolvă nimic. În instanță se rezolvă tot și nici atunci dacă comentariul nu atinge probleme de siguranță națională. Așa că, lasă dezinformările. Ce-i drept, poliția poate afla IP, dar doar atât! Pentru că fără hotărâre de instanță nu poate face nimic, ci doar așa ca să știe. Pentru un simplu comentariu de bârfă, e fix în pix pentru instanțe. Acest "hosu Andrei" nu e cumva cea care celebra violatoare de tinerei care scapă săpunul în dușul ei de acasă, Marika? Că ea e cu totalitarismul ăsta exacerbat.
17
1
“Vraciu Ioana”! Sper sa se supere Cusu un pic sa le ceara ip-urile la redactie sa aflam si noi cine scrie aici in comentarii! Cu o simpla plangere la politie afli imediat cum arata “fetele” la oamenii din spatele tastaturii ( noile legi din parlament ) :)))))))) hai puneti mana si scrieti!
9
11
Asa cevaaa! Nici cand muncesc oamenii nu e bine??? :)))) cand o sa va potoliti sa mai jigniti si sa radeti de unii oameni care mai si muncesc! Sunteti niste muraturi ascunse in spatele unui telefon !
8
12
DOAMNE CE SARAC E ASTA VINDE SI EL COVRIGI!! ASTA E LESINAT RAU DE TOT !!NU ARE DREPTATE STELIAN CA MAI BINE FRECUS DECAT COVRIGAR CA ASTA !! Sc lesinatu si sc curvetu au firma !!
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016