REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

De când vor putea face constănțenii, din nou, dușuri fierbinți!

De când vor putea face constănțenii, din nou, dușuri fierbinți!

Replica API 27 august 2022 | 20:49 3632

Apa caldă este oprită în Constanța de marți, 16 august a.c., din cauza unor lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar. Reporterii Replica au vorbit cu reprezentanții Termoficare Constanța, pentru a afla dacă termenul inițial înaintat de aceștia, și anume 1 septembrie a.c., va fi respectat în privința distribuirii apei calde.

Vestea că apa caldă va fi oprită în Constanța a stârnit o adevărată revoltă printre locuitorii urbei. Potrivit reprezentanților Primăriei, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar.

De la 1 septembrie va începe furnizarea apei calde, la Constanța

„Conform comunicatului dat de către Primarie, noi ne conformăm și respectăm termenul. La 1 septembrie începem furnizarea. Sper să nu apară vreo avarie fiindcă toată rețeaua termică este rece, iar la pornire apare fenomenul de dilatație în conducte, ceea ce poate provoca cedarea unor cordoane de sudură sau chiar de a ceda vreo conductă magistrală.” a declarat Liviu Popa, directorul Termoficare, pentru ziarul Replica de Constanța.

Amintim faptul că, începând cu data de 16.08.2022 și până pe 31.08.2022, apa caldă este oprită pe toată raza Municipiului Constanța, cetățenii racordați la sistemul municipal de termoficare nu vor beneficia de apă caldă timp de două săptămâni din cauza lucrărilor importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci cand incepe furnizarea de apa calda pe retea? deja va lungiti prea mult ! nimeni nu este raspunzator la salariu pentru ce se intampla? mai vreti alegeri cu primari de partide?
0
0
De lumea a 3 a, vai de capul nostru
1
0
luati.va in plm boilere,aia de la bloc,puneti.va captatoare solare,aia de la case si nu va mai plingeti ca tirtanii pomamagii!
0
0
cu apa aia calaie pe care platim o groaza nu o poti folosi la "dusuri fierbinti "
0
0
pai de ce sa apara ma avarie dupa 1 septembrie c ati verificattotul doua saptamana .Astia oricum au centrale pe gaza acasa la vilele facute din salariile de bugetari .
1
0
Cum,sa nu apara vreo avarie? Ce fac astia , ne pregatesc psihologic?
1
0
Ai Virgil S niste titluri de te doara pl...dusuri fierbinti...boul dracu
2
0
Cand se va inchide TERMOFICARE SRL unde va zbura directorul LIVIU POPA??? Ministerul .***? A fost un bun mahager la RADET Termofcare, merita mai mult .**. PSD stie de ce?!!!!!
0
0
Am centrala... Ma doare la bssca
0
0
Comuna Constanta
0
0
acest sistem cet ar trebui desfiintat , a fost rentabil in timpul comunistilor, in alte tari nu exista asa ceva, centralele de bloc sau electric fiecare ,dar ai tot timpul apa calda, boiler sau dus instant e tot aia , la buctarie..delimanoo,
0
0
Am si eu Ariston dala, iti dubl3qza factura la enel
0
0
1000 de lei boiler 50L lydos R de la Ariston cu tot cu montaj. Ma pis pe RADET cu tot neamul lui de la mic la mare
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513