REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

De ce a leșinat Vica Blochina la volan. „Nu am mai văzut nimic în fața ochilor!”

De ce a leșinat Vica Blochina la volan. „Nu am mai văzut nimic în fața ochilor!”

Replica API 2 aprilie 2021 | 00:13 1275

În urmă cu o săptămână, Vica Blochina (43 de ani) a trăit spaima vieții ei. Aflată la volanul bolidului ei de lux, nou-nouț, blonda a leșinat și a intrat într-o altă mașină, pe care a avariat-o grav. Vedeta a povestit acum totul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina

foto: arhiva personală

În urma impactului, Vica Blochina a ajuns la spital, unde și-a făcut o serie de analize. „Eram pe drum de la birou, conduceam pe Ștefan cel Mare, eram cu asistenta mea, i-am zis că nu mai văd drumul, am intrat în mașina unui domn, i-am făcut-o praf. Mașina mea e nou-nouță, am zgâriat-o toată. Nu mai vedeam nimic în fața ochilor, asistenta a început să țipe, săraca. Ploua atunci. Am ajuns acasă și am chemat Salvarea. Mi- au făcut perfuzie, analize. Am anemie și multă lipsă de vitamine. Mi-au ieșit analizele un pic mai prost. Am avut mult stres și am clacat, am leșinat”, a declarat Vica, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, scrie click.ro.

Vica Blochina: „Am un iubit grec generos, dar nu mă văd în rochie de mireasă!”

După accident, blonda s-a împăcat cu noul ei iubit grec, cu care se certase. „Când a vazut că mi-e rău, a venit și mi-a adus flori. Ne-am certat înainte de accident și ca să-mi revin m-a dus într-o vacanță în Atena. E grec. E haios, foarte generos, e un om foarte frumos și e de vârsta mea. Anul trecut, am făcut ziua mea cu 100 de invitați și toată lumea se aștepta să arunc buchetul. O să facem nunta pe barca lui. Dar nu mă văd îmbrăcată cu rochia de mireasă. Eu mă plictisesc foarte repede, nu pot să stau cu cineva în casă. Îmi place să fie ceva un du-te vino. Eu sunt o persoană dificilă”, a mai spus blonda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce pl mea mi ati sters mesajul in care va injuram ca ne o bagati pe tarfa asta batrana pe gat?
1
0
prin viata ei , asta doreste cu ardoare !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016