REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

A.F. 30 mai 2023 | 00:00 1039

Sorin Bontea, juratul de la Chefi la cuțite, a lipsit de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în timp ce colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost prezenți și s-au distrat pe cinste.

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina PistolSorin Bontea

Sorin Bontea a evitat să spună ce s-a întâmplat, de fapt, și de ce nu a ajuns la eveniment. Cheful a preferat să păstreze discreția.  

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea pentru Fanatik.  

Gina Pistol și Smiley au ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă pe 27 mai, în jurul orei 14:00, apoi au mers la biserică, unde și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Ambele evenimente au avut loc pe malul Lacului Snagov, într-un decor de basm, în apropiere de localul unde vor ține petrecerea de nuntă.

Pe rețelele de socializare, Smiley a postat cum arată locația unde va avea loc nunta. Evenimentul celor doi a fost bine organizat de echipa cu care colaborează.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vina și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: Gina, dansezi? Azi și mereu? Hai si! ”

Și Gina Pistol a avut un mesaj: „A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, multi și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc!, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai luat-o pe gina resapata, s-o tii sanatos, ca la venerabila ei varsat oricum n-o mai ia nici naiba, nici macar la o tura.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768