REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

De ce a refuzat Maria Lungu de la Chefi la cuțite să colaboreze cu cea mai renumită casă de modă

De ce a refuzat Maria Lungu de la Chefi la cuțite să colaboreze cu cea mai renumită casă de modă

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 531

Maria Lungu a renunțat la o carieră în domeniul modei pentru a-și urma visul în televiziune. Concurenta de la Chefi la cuțite a recunoscut că se simte foarte bine în lumina reflectoarelor și preferă să fie cât mai mult pe micile ecrane.

De ce a refuzat Maria Lungu de la Chefi la cutite sa colaboreze cu cea mai renumita casa de moda

Maria Lungu, concurenta de la Chefi la cuțite are multă experiență în domeniul modei, dar a renunțat la o colaborare importantă, pentru a face schimbări în carieră.

De ce a renunțat Maria Lungu la colaborarea cu o casă de modă

Maria Lungu, originară din Moscova și a locuit în Chișinău a făcut studii de design vestimentar în Londra. Tatăl său i-a „ales” drumul, vedeta fiind într-o perioadă grea, a decis să o înscrie la studii într-un alt stat. Ea a lucrat ca designer pentru mai multe persoane și a avut o experiență vastă, colaborând cu Alessandro Michele și Gucci, în practică.

După ce a terminat stagiul de practică, Maria Lungu a primit ofertă pentru un loc de muncă din partea casei de modă Gucci, dar a refuzat pentru a participa la un show matrimonial. De-a lungul timpului, ea a avut mai multe apariții televizate și recunoaște că se simte perfect în lumina reflectoarelor.

”Din cauza faptului că eu eram foarte depresivă, tatăl meu a decis să mă trimită să învăț acolo, în Londra. Am făcut Universitatea de Design Vestimentar la Westminster University, făceam practica la Gucci. Am avut o colaborare cu Alessandro Michele. Am stat acolo 3 ani, dar nu m-am adaptat deloc. Mi s-a propus un job acolo, dar am refuzat pentru a merge la un reality show. Am stat un an. Am renunțat la Gucci pentru televiziune, chiar dacă mi s-a părut o joacă, la început, acum a devenit cel mai mare vis al meu”, a spus Maria Lungu la Chefi la cuțite.

Maria Lungu își dorește carieră în televiziune

Maria Lungu vrea să înceapă o carieră în televiziune, astfel că participă la mai multe show-uri televizate. Cu toate că părinții ei nu sunt de acord cu noua sa carieră, concurenta de la Chefi la cuțite nu ascultă de sfaturile lor și preferă să-și urmeze visul.

Prima dată, își dorește să ajungă la un post de televiziune unde să prezinte știrile meteo. Din spusele sale, Maria Lungu se simte foarte bine în lumina reflectoarelor, mai ales când toată atenția este îndreptată spre ea.

”Am aplicat pentru toate emisiunile, încă de când am fost la iUmor. În afară de gătit, îmi place și lumina reflectoarelor. Am prins mult drag de tot ce înseamnă televiziune, mă simțeam ca peștele în apă și mi-am dat seama că asta vreau să fac. Ai mei nu prea vor să umblu pe la televizor și să vorbesc toate prostiile, că știu că sunt în stare doar de prostii, dar eu acum face ce vreau. Visul meu este să fac o carieră în televiziune. Pentru început, mi-aș dori să prezint meteo”, a mai spus Maria Lungu, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mult respect pentru Maria Lungu. Este o luptatoare tenace.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303